X

Helpotusta seura-arkeen ja aikaa toiminnan kehittämiselle

myClubilla voidaan hoitaa muutamalla klikkauksella ja muutamassa minuutissa iso osa seuratoimintaan liittyvistä rutiinitehtävistä kuten laskut, tiedotteet, läsnäoloseuranta sekä tapahtumailmoittautumiset.

Aina ajantasainen jäsenrekisteri

myClub on suunniteltu siten, että yksittäinen henkilö ei kuormitu kohtuuttomasti jäsenrekisterin ja seuratietojen ylläpidosta.

myClubin avulla seura tarjoaa jäsenilleen keskitetyn ja henkilökohtaisen palvelukanavan, mikä motivoi jäseniä ylläpitämään omia yhteistietojaan. Jäsen saa myClubin kautta omaan toimintaansa liittyviä seuratiedotteita, viestejä, laskuja ja aktiivisuustilastoja. Jäsen näkee tulevat tapahtumat joihin voi ilmoittautua etukäteen ja jäsenellä on aktiivinen palautekanava seuralle.

Ketteryyttä jokapäiväisiin toimintoihin

Valmennukselle myClub tarjoaa tehokkaan, toimivan ja kohdennetun tiedottamiskanavan harjoittelijoille. Läsnäoloseuranta hoituu helposti matkapuhelimella suorituspaikalla tai jäsenkorttilukijalla. Lisäksi helppo ilmoittautumisten hallinta auttaa tapahtumien tai harjoitusten suunnittelussa.

Rahastonhoitajalle myClub tarjoaa minuuteissa tehtävät laskut, laskujen lähetyksen, maksuseurannan ja kattavat tiedot jäsenistöstä.

Läpinäkyvyyttä urheiluseuratoiminnan kehittämiseen

Seuran johdolle myClub-jäsenrekisteri tuo näkyvyyden koko seuran jäsenistön aktiivisuudesta ja rakenteesta. Kattavien raporttien avulla seuratoimintaa voidaan seurata, analysoida ja kehittää. Tukihakemustiedotkin saadaan työstettyä helposti jäsen- ja aktiivisuusraporttien tiedoilla.