X

Parempaa palvelua harrastajille

Käyttäjät luovat itselleen oman myClub ID:n (käyttäjätunnus ja salasana), jolla he pääsevät kirjautumaan palveluun. Ollessaan kirjautuneena käyttäjä voi siirtyä kätevästi eri jäsentilien välillä, mikäli hänellä on useampi myClub-jäsentili yhdessä tai useammassa seurassa.

Helppokäyttöinen

Palvelua on käytettävyystestattu ja pilotoitu jo kehitysvaiheessa pitkäjännitteisesti oikeissa tilanteissa oikeiden ja erilaisten urheiluseurojen käytössä. myClub-tiimi kuuntelee asiakkaitaan isolla korvalla, jotta palvelu kehittyy jatkossakin käyttäjäkeskeisesti tarjoten helppokäyttöisyyttä ja hyödyllisyyttä eri lajien tarpeisiin.

Monikielituki

myClubissa on huomioitu myös seuran eri käyttäjäryhmien monikielisyys ja myClubia voi käyttää suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Ei IT-investointeja

myClub on pilvipalvelupohjainen internet palvelu ja käyttäjät voivat hyödyntää palvelua olemassa olevilla omilla laitteillaan. Seurasi ei siis tarvitse investoida IT-laitteisiin, lisensseihin, ylläpitohenkilöihin tai vaivata päätä versiopäivityksillä, tietovarmennuksilla tai tietoliikenteen suojauksella. Palvelimemme ovat suorituskykyisiä, skaalautuvia ja turvallisia.

myClub sopii niin pienille kuin suurillekin seuroille.