Koivukylän koiraharrastajat och myClub

Koivukylän koiraharrastajat är en aktiv hundförening i Vanda som grundades 1993. I föreningen tränas toko och agility både på hobby- och tävlingsnivå. Dessutom ordnar föreningen, på vår och höst, baslydnadsskolning för omgivningens hundentsiaster.

Förutom skolningarna ordnar Koivukylän koiraharrastajat olika evenemang, som tex officiella- och inofficiella lydnadsprov och agilitytävlingar, match shower samt tillfällen att bekanta sig med olika raser och föreläsningar om dem.

myClub tog Koivukylän koiraharrastajat i bruk i slutet av år 2010. Med hjälp av tjänsten är det enkelt att upprätthålla medlemsregistret samt att informera och fakturera medlemmarna. Föreningsmedlemmarna är indelade i myClub i grupper enligt toko, agility och grundskolning som i sin tur har undergrupper enligt nivåer. Då kan information och evenemang skapas endast för den berörda gruppen. Evenemangegenskapen är väldigt viktig för föreningen, eftersom man med den kan ta emot anmälningar och uppfölja medlemmarnas aktivitet.

Hanna Sillanpää
Kassör, Koivukylän Koiraharrastajat ry

Tilläggsinformation: Koivukylän Koiraharrastajat ry