Suomen Shukokai Karateliitto rekommenderar

Vi kan med glädje berätta att Suomen Shukokai Karateliitto rekommenderar myClub-tjänsten till sina medlemsföreningar.


”myClub-tjänsten ger föreningens verksamhet stor nytta eftersom tjänsten underlättar bla inkassering av betalningar, informering av medlemmar och uppföljning av träningsaktivitet. myClub-tjänsten underlättar märkbart föreningens administrativa uppgifter och ger alla mer tid att idka själva grenen.”


Suomen Shukokai Karateliitto

Suomen Shukokai Karateliitto är Shukokai-inriktningens huvudorganisation i Finland och den grundades 1977. De första Shukokai-inriktade föreningarna grundades i Esbo, Imatra och Villmanstrand. Grenens huvudort var till en början Esbo, där Shihan Pursiainen bodde. 1993 grundades ett Shukokai-institut i Suomenniemi och det är fortfarande unikt i Finlands karate-historia. För tillfället hör 13 föreningar till Suomen Shukokai Karateliitto med fokus i södra och östra Finland.

Internationellt anseende

Suomen Shukokai Karateliitto har gott anseende ute i världen eftersom vi har en uppskattad huvudtränare och finländarnas framgång i stora tävlingar har varit märkbar. Därför har man litat på finländarnas organisationsförmåga och Finland har fått ordna VM-tävlingar 1989 och 2006 samt EM-tävlingar år 1997.
Tilläggsinformation: www.shukokai.fi