Tapanilan Erän Ju-jutsu rekommenderar myClub

Tapanilan Erän Ju-jutsu är en kampsportförening som verkar i Tapanila Sport Center. Kampgrenarna är Ju-jutsu 2000 (även kallad Tysk Ju-jutsu), Brasiliansk Ju-jutsu samt Kali Sikara.

Föreningen är grundad 1994 och den har ca 200 medlemmar.

Användningen av myClub har underlättat vår verksamhet på många sätt. Det är lättare att få kontakt med medlemmarna per e-port eller textmeddelande. Det är snabbare att sprida information och man slipper använda tid och energi på att dela ut kopierade infolappar.

Bankgiroblanketter och betalningsuppföljning är till stor del borta från träningssalarna. Detta har underlättat tränarens jobb. Tränaren behöver endast registrera träningsdeltagarna. Detta sker med en bärbar dator och en streckkodsläsare. Tidmässigt tar det ungefär lika länge som den tidigare märkningen i medlemskorten av papp.

Medlemsregistret som alltid är uppdaterat är också bra. Närvarouppföljningen ger information om vilka medlemmar som är aktiva och om någon har slutat. Tidigare kunde det ta nästan ett kalenderår att få motsvarande information. Man har också kunnat utföra faktureringen tidigare, medan man förut kunde fakturera först när träningsperioden hade börjat. Med myClub kan fakturans förfallodag vara genast i början av träningsperioden. På så sätt är pengarna snabbare till föreningens förfogande.

myClubs personal har gett utomordentligt stöd i problemsituationer. De har också tagit i beaktande utvecklingsidéer och förverkligat dem utan dröjsmål.

Vår förenings ansvarspersoner har tyckt att det är lätt att använda myClub. Vi kan med uppriktighet rekommendera myClub till alla sportföreningar.

Mika Holopainen
Tapanilan Erän Ju-jutsu

Tilläggsinformation: www.jujutsuliitto.fi/tapanilanera