X

Seuran talouden parantaminen

Jäsen- ja kausimaksut ovat yleensä suurin tulonlähde urheiluseuroille, joten ajanmukainen jäsenrekisteri yhteystietoineen on perusvaatimus, jotta laskutus voidaan suunnata oikein kaikille aktiivisille harrastajille.

Vaivatonta laskujen hallintaa

myClubin avulla jäsenmaksujen hallinta voidaan suorittaa tehokkaasti ja oikeudenmukaisesti. Laskujen teko on nopeaa, helppoa ja maksujen seuranta on tehokasta. Maksutilanteet voidaan päivittää suoraan pankin sähköisestä tiliotteesta. Tilinhoitajalla, ohjaajalla ja jäsenellä on yhtenäinen ja ajanmukainen tieto maksetuista ja erääntyneistä maksuista. Palautteemme mukaan seurojen liikevaihto on vuodessa kasvanut lähes 30% myClubin käyttöönoton jälkeen.

myClub mahdollistaa seurallesi myös hallitun, vaivattoman ja kannattavan tavan hoitaa varustetilauksia, kannatusjäsenmaksuja, sponsorimaksuja, tilavuokramaksuja…

Säästöjä ja vähemmän vaivaa

Seurasi säästää merkittävästi kirjekuori- ja postimaksuissa, paperintulostuskustannuksissa sekä työajassa, kun laskutus, tiedotteet ja läsnäoloseuranta hoidetaan sähköisesti. myClub ei siis ole seurallesi kulu vaan investointi, jolla seurasi parantaa taloudellista asemaansa.