X

Seuran talouden parantaminen

Jäsen- ja kausimaksut ovat yleensä suurin tulonlähde urheiluseuroille, joten ajanmukainen jäsenrekisteri yhteystietoineen on perusvaatimus, jotta laskutus voidaan suunnata oikein kaikille aktiivisille harrastajille.

Vaivatonta laskujen hallintaa

myClubin avulla jäsenmaksujen hallinta voidaan suorittaa helposti ja nopeasti. Laskujen teko on vaivatonta ja maksujen seuranta on tehokasta. Maksutilanteet päivittyvät automaattisesti (Pankkiyhteys-lisäpalvelu) tai ne voidaan päivittää suoraan pankin sähköisestä tiliotteesta. Tilinhoitajalla ja jäsenellä on yhtenäinen ja ajanmukainen tieto maksetuista ja erääntyneistä maksuista. Jyväskylän yliopiston tutkimuksen mukaan myClubin käyttöönotto johti jopa 25% korkeampaan laskutukseen urheiluseuroissa ja eri hallintorutiineista säästettiin aikaa yli 50%.

myClub mahdollistaa seurallesi myös hallitun, vaivattoman ja kannattavan tavan hoitaa esimerkiksi varustetilauksia, kannatusjäsenmaksuja, sponsorimaksuja ja tilavuokramaksuja.

Säästöjä ja vähemmän vaivaa

Seurasi säästää merkittävästi kirjekuori- ja postimaksuissa, paperintulostuskustannuksissa sekä työajassa, kun laskutus, tiedotteet ja läsnäoloseuranta hoidetaan sähköisesti. myClub ei siis ole seurallesi kulu vaan investointi, jolla seurasi parantaa taloudellista asemaansa.