Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

myClubin hyödyt

Miksi seurani tarvitsee myClubin?

Jokainen urheiluseura tuntee nämä kolme ongelmaa: aikapula, rahanpuute ja liian vähän resursseja seuran hallinnon hoitamiseen. myClub on ohjelmisto, joka on kehitetty ratkaisemaan nämä ongelmat.

Vähemmällä työmäärällä enemmän vapaa-aikaa

myClubin avulla seurat voivat säästää jopa 50 % työajasta jäsenhallinnassa, viestinnässä ja tapahtumien järjestämisessä! GDPR on myös integroitu.

Hyödynnä vahvuuksiamme

  • Tietosuoja ja tietoturva on varmasti hallinnassa - Vie seuratoimintaa turvallisesti eteenpäin. Palvelua kehittää ammattitaitoinen kehitystiimi, palvelu tuotetaan luotettavan järjestelmätoimittajan kanssa ja tiedot on tallennettuna EU:n alueella.
  • Toimihenkilöiden työmäärä vähenee tutkitusti 50% - Seuran toimihenkilöt voivat käyttää aikaa vievästä käsityöstä vapautuneen ajan seuran kehittämiseen ja vaikka harrastamiseen
  • Työmäärä jakautuu seurassa tasaisemmin - Seuran on helppo pitää vastuuhenkilöt tyytyväisinä hyvällä ja helppokäyttöisellä työkalulla sekä houkutella uusia vastuuhenkilöitä toimintaan mukaan.
  • Seuran taloudellinen asema paranee - Laskutus on tasapuolista, tehokasta, helppoa, ajanmukaista ja läpinäkyvää. Lisäksi maksuseuranta on todella vaivatonta.
  • Edullinen ja turvallinen pilvipalvelu - Pilvipalvelu mahdollistaa ajasta, paikasta ja päätelaitteesta riippumattoman palvelun hyödyntämisen. Tiedot ovat turvallisesti tallessa ja oikeiden henkilöiden saatavilla. Ei erillisiä lisenssejä, palvelinkoneinvestointeja tai it-tukihenkilökustannuksia.
  • Jatkuva kehitys ja tuki - Yrityksemme DNA koostuu rakkaudesta urheiluseuratoimintaan, urheiluun sekä moderneihin ja turvallisiin digitalisaatioratkaisuihin. Kuuntelemme asiakkaidemme tarpeita ja tuomme helpotusta seura-arkeen tästä hetkestä tulevaisuuteen.
  • Modernin seuran laadukasta palvelua harrastajille ja harrastajien perheille - Ihmiset arvostavat modernia ja laadukasta palvelua, jota seura tarjoaa jäsenilleen myClubin avulla. myClubia voidaan käyttää suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.
  • Kaikki yhdestä palvelusta - Seuran ydintoimintojen hallinta ja seura-arjen eri tehtävien kokonaisvaltainen helpottaminen. Ei turhaa tiedon käsittelyä ja siirtoa käsin järjestelmästä toiseen. Tee toimistostasi paperiton.


Aina ajantasainen jäsenrekisteri

Aina ajantasainen ja helppokäyttöinen jäsenrekisteri, jonka kanssa laskutus, tiedotus ja muut seura-asiat hoituvat mukavasti ja luotettavasti.

Luotettava online-ilmoittautumisten hallinta

Monipuolinen online ilmoittautumisten online-hallinnointi vähentää toimihenkilöiden työtä merkittävästi.

Selkeä tapahtumahallinta valmentajille ja perheille

Selkeä ja helppo tapahtumahallinta tuo helpotusta ohjaajien, valmentajien ja perheiden arkeen.

Toimiva läsnäoloseuranta

Läsnäoloseuranta, joka oikeasti toimii, mahdollistaa seuran toiminnan suunnittelun ja hallinnoinnin faktaan perustuen.

Kohdennettu viestintä oikeille henkilöille

Kohdenna viestintä oikeille henkilöille ja unohda vanhanaikaiset sähköpostilistat, jotka eivät ole koskaan ajan tasalla.

Tarkka ja helppo laskutuksen hallinta

Seura voi taloudellisesti hyvin, kun laskutuksen hallinta on helppoa, tarkkaa ja oikeudenmukaista.

Joustavat palvelusopimukset harrastajille

Parempaa asiakaspalvelua joustavilla palvelusopimuksilla.

Perheiden arki-helpottuu ja laadukkaan seuratoiminnan kuva vahvistuu

Helpota perheiden arkea ja vahvista seuran mainetta tehokkaalla ja modernilla yhteisöllisellä palvelulla, joka antaa toiminnasta laadukkaan kuvan.

Tulevaisuudenkestävä ratkaisu

Seura voi laajentaa tarpeidensa mukaan järjestelmää lisäpalveluilla ja integraatioilla. Palvelua kehitetään aktiivisesti nyt ja tulevaisuudessa.

Luotettava ja turvallinen pilvipalvelu

Tietoturva ja tietosuoja-asiat on huomioitu luotettavan ja modernin pilvipalvelun kehityksessä erittäin tarkasti.

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub

Liity yli 900 Seuran joukkoon ja tilaa myClub

Helpota koko seurasi toimintaa ja keskity urheilusta nauttimiseen

Varaa esittely