Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Varaa demo tai aikasi mentoreilta

Tarjoamme helpon ja tehokkaan tavan hallinnoida seuraasi. Jos olet uusi asiakas, voit tutustua myClub-sovellukseen ja varata ilmaisen demoesittelyn, jossa saat henkilökohtaista opastusta sen käyttöön.

Jos olet jo asiakas, hyödynnä maksuton mentori-palvelumme, joka auttaa sinua optimoimaan myClubin käytön ja hyödyntämään sen ominaisuudet täysimääräisesti.

Valitse sopiva vaihtoehto ja tehokkuus seuran hallinnassa on taattu!

Varaa ilmainen esittely!

Oletko seuran hallituksen jäsen tai vastaatko seurasi jäsenrekisteristä, laskutuksesta ja tapahtumien järjestämisestä?

Tutustu myClub-sovellukseen ja varaa ilmainen demoesittely jo tänään! Saat henkilökohtaisen opastuksen sovelluksen käyttöön ja näet omin silmin, miten se voi auttaa sinua ja seuraasi hallinnoimaan jäsenrekisteriä, laskutusta, tapahtumailmoittautumisia ja jäsenviestintää tehokkaammin. Voit myös kysyä kysymyksiä ja saada vinkkejä sovelluksen käyttöön. Aloita seuran hallinnan tehostaminen jo tänään ja varaa ilmainen demoesittely täältä:

Varaa esittely nyt

Varaa aika myClub-mentorilta!

myClub-pääkäyttäjät voivat varata aikaa myClub-mentorilta. Mentori auttaa pääkäyttäjiä esimerkiksi myClubin käyttöönotossa, myClubin ominaisuuksien perehdyttämisessä tai myClubin käytön tehostamisessa. Palvelu on maksuton myClub-seuroille.

Lue lisää