Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Lahja seuratyön helpottamiseksi - myClub-mentori on apunasi

24.04.2024
Uutiset

Seura saa suurimman hyödyn myClubista, kun se käyttää järjestelmää mahdollisimman laajasti. Seurojen käytössä on ilmaiset myClub-mentoroinnit, jonka avulla järjestelmän eri ominaisuudet voidaan tehdä tutuksi. Mentorin ovat avuksi laajasti myClubiin liittyvissä asioissa. Toivomme tämän olevan seuraava askel kohti vieläkin helpompaa seura-arkea.

Mikä on myClub-mentori?

myClub-mentori auttaa seurojen myClub-pääkäyttäjiä myClubin haltuunotossa ja soveltamisessa seura-arjessa. myClub-mentori on seuratoiminnassa aktiivisesti toimiva kokenut myClub-pääkäyttäjä, joka voi antaa vinkkejä ja neuvoja seuralle myClubin hyödyntämisessä. myClub-mentorointi on maksutonta seurojen myClub-pääkäyttäjille.

myClub-mentori voi auttaa mm. seuraavissa asioissa

  • Sparrata seuran prosesseja myClubin käytössä ja antaa muita käyttövinkkejä
  • Auttaa Seuran myClub-asetusten määrittelyssä
  • Opastaa uusia myClub-pääkäyttäjiä palvelun käyttöönotossa
  • Neuvoa tapahtumien, kurssien, laskutuksen ja viestinnän hallinnassa

Tällä hetkellä myClub-mentoreina toimivat Lennu Kämppi ja Metti Pelkonen.

myClub-mentori - Lennu

Lennu on toiminut seurahallinnon tehtävissä vuodesta 2014 (Espoon Kiekkoseura, Kiekko-Espoo) ja hänellä on yli 10 vuoden kokemus myClubin käytöstä.
Koulutukseltaan Lennu on liikunnanohjaaja AMK. Seuratyössä toimenkuviin on kuulunut kaikki joukkueiden valmennuksesta aina seuran talouden johtamiseen saakka.myClub mentoroinnin ohella Lennu työskentelee Suomen Jääkiekkoliitossa. Monipuolisessa toimenkuvassa myös seurojen toiminnan ja prosessien kehittäminen on arkipäivää.myClub erikoisosaaminen:

  • Vuorosuunnittelu
  • Tuotteet
  • Seuran työntekijöiden perehdytys sekä toimihenkilöiden käyttökoulutukset

Lue Lennun blogikirjoitus Vuorosuunnittelun hyödyistä tästä linkistä!

myClub-mentori - Metti

Metti on Tanssi- ja voimisteluseura Illusionin yksi perustajajäsenistä (2014) . Tällä hetkellä Metti toimii Tanssi- ja voimisteluseura Illusionin toiminnanjohtajana sekä Sport Momentumin asiantuntijana. Metti on toiminut myClub-pääkäyttäjänä vuodesta 2020, jolloin seura teki siirtymän seuran käyttämästä aikaisemmasta jäsenpalvelusta myClubiin. Metti on tehnyt paljon töitä urheiluseurojen taloushallinnon prosessien sekä seuratoiminnan kehittämisen parissa. Hän on käyttänyt Netvisoria vuodesta 2017 sekä myClubin ja Netvisorin rajapintaa vuodesta 2020. Koulutukseltaan Metti on kauppatieteiden maisteri pääaineenaan johtaminen sekä LCF Life Coach (ratkaisukeskeinen valmentaja). Seuratyössä Metin toimenkuvaan on kuulunut vuosien varrella koko skaala valmennustyöstä seuran strategiaan. Tällä hetkellä työnkuva painottuu seuran strategian edistämiseen sekä seuran prosessien kehittämiseen.

Lue Metin blogikirjoitus taloushallinnon kehittämisestä tästä linkistä!

myClub-mentorien varauskalenterit

myClub-pääkäyttäjä (hopea- ja kulta-paketti) voi varata maksuttoman etäpalaveriajan mentoreilta näistä linkeistä: Lennu, Metti

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub