Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Askelmerkit uusille myClub-seuroille

myClub on nykyaikainen jäsenpalvelu, jonka käyttöönotto on helppoa, nopeaa ja turvallista. Seuran kannattaa aloittaa maksuttomalla esittelyllä, jossa asiantuntijamme käy läpi seuranne tarpeet ja haasteet. Tilaus käy helposti muutamassa minuutissa. myClub-seurojen apuna ovat kattavat ohjeet ja video-ohjeet.

myClub helpottaa koko seuran toimintaa; työntekijöiden, valmentajien, hallituksen jäsenten, harrastajien, vanhempien ja perheiden arki helpottuu varmasti. Tilaa heti myClub seurallesi kuten sadat muutkin suomalaiset urheiluseurat. Alla askelmerkit esittelyyn, tilaukseen ja käyttöönottoon liittyen uusille myClub-perheen seuroille

Mitä esittelyssä tapahtuu?

Maksuton esittely on paras tapa tutustua myClubin hyötyihin ja ominaisuuksiin. Esittelyssä seuran johto käy asiantuntijamyyjämme kanssa läpi, miten myClub tuo hyötyä seuran toimintaan ja haasteisiin. Perusominaisuuksien (jäsenrekisteri, laskutus, tapahtumat, viestintä) lisäksi esittelyssä voidaan tutustua seuraa kiinnostaviin lisäpalveluihin.

Esittelyt hoituvat helposti etänä Google Meetin, Teamsin tai Zoomin avulla. Seuran puolelta esittelyyn voi osallistua myös useampi henkilö - vaikka koko hallitus. Esittely kestää noin 30-60 minuuttia eikä sido seuraa mihinkään.

Varaa esittely

Mikä on sopiva paketti seuralleni?

Seura voi valita kolmesta (Kulta, Hopea, Pronssi) eri paketista itselleen sopivimman. Tärkeimmät ominaisuudet (jäsenhallinta, laskutus, tapahtumat ja viestintä) sisältyvät kaikkiin paketteihin. Paketit eroavat toisistaan pienempien ominaisuuksien ja lisäpalveluiden osalta.

Suosituin ja suurimmalle osalle seuroista sopii Hopea-paketti, jolla seura saa myClubin käyttöönsä joustavaan jäsenmäärään perustuvaan hintaan. Kiinteähintainen Kulta-paketti sopii suurseuroille, joilla on yli 2000 jäsentä. Pronssi-paketti on tarkoitettu harrasteporukoille ja pikkuseuroille, joilla ei juuri rahaliikennettä ole.

Tutustu paketteihin

Kevyt ja nopea käyttöönotto

myClubin tilaus kestää muutaman minuutin, ja seurakohtaisten asetusten säätäminen pari tuntia. Käyttöönotto on kevyt ja nopea prosessi, ja apuna ovat kattavat ohjeistukset sekä seuran halutessa henkilökohtainen koulutus ja jäsenrekisteritiedoston siirto. Selkeät hyväksi todetut askeleet järjestelmän käyttöönotossa helpottavat seuraa.

Sadat seurat - pienet, isot, yhden ja usean lajin - ovat ottaneet myClubin menestyksekkäästi käyttöön. Nykyaikaisena ohjelmistona myClub on käyttäjäystävällinen ja luotettava. Kysy maksuttomassa esittelyssä lisää käyttöönotosta asiantuntijaltamme.

Varaa esittely

Ei riskiä tai pitkiä sopimusaikoja

Seura voi tilata myClubin 100% ilman taloudellista riskiä: myClub-takuulla seura saa rahansa takaisin peruessaan palvelun kuuden kuukauden sisällä tilauspäivästä. Tämänkin jälkeen irtisanomisaika on vain yksi kuukausi. Raskaat ja pitkään sitovat sopimukset eivät ole siis riskinä.

Vuosien 2010-2021 aikana 99,5 % myClub-seuroista on jatkanut palvelun käyttöä kuuden kuukauden käytön jälkeen, mistä olemme erittäin ylpeitä: myClub on äärimmäisen tärkeä osa seurojen ydintoimintaa.

Tutustu asiakkaisiimme

Seura ei jää yksin

Käyttöönoton jälkeen myClub-seurojen toimihenkilöiden, valmentajien, joukkueenjohtajien sekä harrastajien ja valmentajien tukena ovat edelleen kattavat ohjeistukset ja video-ohjeet. Päivitämme ohjeita jatkuvasti seurojen ja harrastajien tarpeiden mukaan. Lähes kaikkiin kysymyksiin löytyy jo vastaus ohjeista.

Pääkäyttäjille koulutusta on aina saatavilla. Hopea- ja Kulta-paketteihin kuuluu lisäksi sähköpostituki teknisiin ongelmatilanteisiin.

Tutustu koulutuksiin

Kuka myClubia kehittää?

myClubin takana on suomalainen Taikala Oy. Toimistomme sijaitsee Espoossa, jossa kymmenhenkinen kehitystiimimme kehittää myClubia päivittäin. Olemme intohimoisia urheilun harrastajia, valmentajia ja toimihenkilöitä; yrityksemme ehdoton ykkösjuttu on myClub. Olemme päivittäin mukana urheilun kentällä jalkapallosta karateen, salibandysta voimisteluun ja hiihdosta golfiin. Tiedämme seuratoiminnan kipupisteet ja mahdollisuudet, mikä sytyttää meidät päivittäin kehittämään myClubia koko urheiluperheelle.

Pitkän matkamme aikana olemme yhdessä seurojen kanssa kehittäneet myClubia vuosi vuodelta paremmaksi. Laaja ja kirjava asiakasjoukko takaa sen, että myClub tulee olemaan seurojen tukena myös tulevaisuudessa.

Ota yhteyttä