Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

myClub-kumppanit

Yhdessä olemme enemmän

Teemme monipuolisesti yhteistyötä erilaisten ja -kokoisten toimijoiden kanssa, jotka haluavat omalta osaltaan tuoda helpotusta urheiluseurojen ja harrastavien perheiden arkeen.

myClubin palveluperheeseen kuuluu teknisiä ja markkinoinnillisia yhteistyökumppaneita sekä varainhankintaa seuroille tarjoavia yrityksiä.

myClubia käyttää yli 900 urheiluseuraa Etelä-Suomesta Lappiin, joihin kuuluu yli 450 000 jäsentä.

Visma
Rantalainen
Maventa
Paytrail
Kakkutukku
Qridi
Gutz
Saarikoski Sports
Hikipanta

Tekninen yhteistyö

Tuottaako yrityksesi laadukasta ohjelmistoa tai palvelua esimerkiksi taloushallintoon, valmennukseen tai tapahtumiin liittyen? Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää, miten voimme tarjota seuroille yhdessä vielä laadukkaampaa ja monipuolisempaa integroitua palvelukokonaisuutta.

Ota yhteyttä

Markkinointi­yhteistyö

Olemme vahva, vakiintunut ja luotettava toimija seuratoiminnan kentällä. myClub on tärkeä osa satojen seurojen ja satojen tuhansien jäsenten arkea. Ota yhteyttä, niin pohditaan yhdessä, miten voimme nostaa yhdessä suomalaista urheiluseuratoimintaa uudelle tasolle.

Ota yhteyttä

Varainhankinta­kumppani

Seuratoiminnan keskeisimpiä kysymyksiä on toiminnan rahoitus. Jos yrityksesi tarjoaa palvelua, jonka avulla seurat, joukkueet ja ryhmät voivat tehdä helposti varainhankintaa, ota yhteyttä! myClubissa varainhankintakumppani pääsee paraatipaikalle esittelemään palveluaan myClub-perheen seuroille.


Ota yhteyttä

Liity yli 900 Seuran joukkoon ja tilaa myClub

Helpota koko seurasi toimintaa ja keskity urheilusta nauttimiseen

Varaa esittely