Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Jäähyväiset Excelille, tervetuloa Vuorosuunnittelu!

18.11.2022
Vierasblogi

Kun seuratyötä eri rooleissa ja useissa seuroissa on takana lähes 10 vuotta, uskoisi sitä nähneensä jo kaiken. Kuitenkin sitä melko usein yllättyy, kun löytää oman tai muiden seurojen toimintatavoista jäänteitä vuosikymmenen takaa.

Seuratyön hektisyyden ja kiireen keskellä on harvoin aikaa pysähtyä miettimään, miten omaa toimintaa voisi kehittää ja tehostaa. Uuden opettelu vie aikaa, matkalla saatetaan törmätä ennakoimattomiin esteisiin, eikä jäsenistössä muutokseen välttämättä suhtauduta positiivisesti. Tutun ongelman kanssa painiminen on helpompaa kuin mahdolliset uudet ongelmat.

Toimintaympäristö, käytössä olevat työkalut sekä seuran jäsenistön toiveet ja tarpeet kuitenkin muuttuvat jatkuvasti. Kehitys kehittyy. Pysyäkseen mukana, on myös seuran toiminnan kehityttävä. MyClub tarjoaa seuran hallinnolle työkaluja parempaan ja tehokkaampaan arkeen. Hyvillä työkaluilla säästetään ensisijaisesti työntekijöiden sekä vapaaehtoisten aikaa, joka voidaan vapauttaa toimintaa paremmin kehittäviin ongelmakohtiin. Tehokkaasta järjestelmästä kannattaa maksaa, mikäli se säästää työntekijöiden työaikaa.

Yksi ajansäästöä tarjoava työkalu on Vuorosuunnittelu-lisäpalvelu. Vuorosuunnittelun avulla harjoitusvuorojen jako onnistuu rutiininomaisesti ja nopeasti, ja jaetut vuorot saadaan suoraan kunkin ryhmän kalenteriin. Ei siis enää epäselviä Excel-listoja tai jatkuvaa tarkastelua verkossa olevista vuorolistoista. Mahdolliset muutokset vuoroissa päivittyvät automaattisesti harrastajien kalentereihin. Kun on aika laskuttaa vuorot, onnistuu se muutamassa minuutissa vaivattomasti. Laskutus perustuu aina jaettuihin vuoroihin, seuratyöntekijä voi siis luottaa kaikkien vuorojen tulevan laskutettua.

Kenelle vuorosuunnittelu sopii?

Vuorosuunnittelu sopii parhaiten seuralle, jonka toiminta tapahtuu useassa eri kohteessa ja useissa eri ryhmissä. Mitä suurempi ja monimutkaisempi kokonaisuus, sitä enemmän Vuorosuunnittelusta on seuralle hyötyä. Vuorojen jakamisen ja laskuttamisen lisäksi seuran eri ryhmät voivat vaihtaa vuoroja keskenään ilman seuratyöntekijän osallistamista. Tämä mahdollistaa vuorojen optimaalisen käytön.

Moni seuran joutuu raportoimaan käyttämistään vuoroista kunnalle tai kaupungille. Perinteisesti tätä tietoa käytetyistä vuoroista on kaivettu useista eri lähteistä. Vuorosuunnittelu tuo kaiken datan helposti saataville. Näet yhdellä silmäyksellä seurasi kaikki vuorot tietyllä ajanjaksolla, tai voit suodattaa näkymään vain haluamasi ryhmien vuorot.

Vuorosuunnittelun avulla seuran vuorot saadaan näkyviin verkkosivuille myClubin kattavien Julkaisu-työkalujen avulla. Seura voi itse vaikuttaa siihen, mitkä vuorot näytetään julkisesti verkossa ja mitkä pidetään piilossa. Mahdolliset vapaat harjoitusvuorot, joita seura yrittää kaupata, saadaan esitettyä helposti ja selkeästi potentiaalisille ostajille.

Kiinnostuitko?

Tilaa maksuton palveluesittely tai käy Vuorosuunnittelun toiminnallisuuksia läpi myClub Mentorin kanssa. Selvitetään yhdessä, olisiko Vuorosuunnittelu sinun seurasi seuraava kehitysaskel.

Terveisin,

Lennu Kämppi – myClub Mentori

Kirjoittaja työskentelee päivätyökseen suomen suurimmassa jääurheiluseurassa Kiekko-Espoossa. Päivätyön ohessa tarjoan muille seuroille mentorointia myClubin käytössä. Opastan mielelläni mm. Vuorosuunnittelu – lisäpalvelun käytössä. Voit varata Mentoroiti ajan suoraan kalenteristaniKokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub