Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Ullmax-varainhankinta

02.09.2022
Uutiset

Onko suunnitelmissa turnaus, luokkaretki tai kassavajeen selättäminen? Aloittakaa nopea ja joustava myynti Ullmaxin kanssa. Saatte itse pitää 30 % kaikista myyntituotoista.

Myynti yhteistyönä Ullmaxin kanssa on jo sinänsä joukkueurheilulaji – saavutatte tavoitteenne nopeasti yhdessä ja voitte toteuttaa joukkueenne tai seuranne unelmat. Koska riippumatta siitä, tarvitaanko rahaa uusiin peliasuihin, harjoitusleiriin tai seuraavaan cup-otteluun, Ullmaxin suosittujen tuotteiden myynti on helppo ja hauska tapa ansaita rahaa kassaan. Ja parasta kaikessa on, että saatte itse pitää 30 % myyntituotoista, täysin ilman riskiä.

Näin pääsette alkuun

1. Nimetkää itsellenne yhteyshenkilö. Hänellä on vastuu myyntiryhmästä.

2. Yhteyshenkilö rekisteröi ryhmän osoitteessa  www.ullmax.com/fi/.

3. Kun ryhmä on rekisteröitynyt Ullmaxiin, jokainen myyjä luo oman tilin osoitteessa www.ullmax.com/fi/.  Myynti on helppoa.

Kun asiakas haluaa shoppailla, ostoksen voi rekisteröidä kahdella eri tavalla

1. Käytä henkilökohtaista myyntilinkkiäsi ja jaa se kaikille, joiden uskot olevan kiinnostuneita. Linkki on helppo jakaa sähköpostilla, somessa tai tekstiviestillä. Asiakas kirjautuu linkin kautta ja jättää tilauksensa, joka siirtyy automaattisesti henkilökohtaiselle Ullmax-tilillesi.

2. Lähetä digitaalinen kuvastomme potentiaalisille asiakkaillesi. Kun joku haluaa ostaa sinulta, voit helposti naputella asiakkaasi tilauksen henkilökohtaiselle Ullmax-tilillesi – se onnistuu myös puhelimitse.

Saatte pitää itselläni 30 % voitosta

1. Me Ullmaxilla pakkaamme ryhmän tilaukset ja lajittelemme ne myyjäkohtaisesti. Sen jälkeen toimitamme tilauksen teille 4-5 päivän kuluessa.

2. Yhteyshenkilö jakaa tuotteet ryhmän myyjille.

3. Myyjät toimittavat myymänsä vaatteet asiakkaille ja perivät maksun. Jokainen myyjä maksaa summan kokonaisuudessaan yhteyshenkilölle.

4. Yhteyshenkilö maksaa laskun 30 päivän kuluessa. Lasku on 70 % tilausten kokonaissummasta ja ryhmä pitää itsellään jäljelle jäävät 30 %.

Haluatteko ryhtyä myymään Ullmax-tuotteita? Voitte aloittaa myyntinne kätevästi täältä: https://bit.ly/3CO08g2

Tämä on Ullmax

Ullmax-konsepti aloitettiin vuonna 2002. Visiomme on edelleen sama - haluamme auttaa mahdollisimman monia ihmisiä viettämään mielekästä vapaa-aikaa.

Meillä on alusta lähtien ollut sama tavoite: pukea aktiivinen perhe päästä varpaisiin, innostaa harrastuksiin ja liikuntaan ja antaa siten ihmisille enemmän mielekästä vapaa-aikaa. Teemme tämän kehittämällä, muotoilemalla ja valmistamalla laajan valikoiman edullisia ja tyylikkäitä toiminnallisia vaatteita, jotka on tehty laadukkaista materiaaleista. Tuotteita myyvät joukkueet, yhdistykset ja koululuokat, jotka ansaitsevat siten rahaa voidakseen ylläpitää ja kehittää omaa toimintaansa.

Tänä päivänä voimme ylpeydellä sanoa, että Ullmax on luonnollinen osa pohjoismaista seuratoimintaa ja että olemme vuosien saatossa toimineet yhteistyökumppanina tuhansille seuroille, joukkueille ja koululuokille.

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub