Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Webinaaritallenne: myClub & Qridi Sport -valmennustyökalu urheiluseuroille

01.09.2022
Uutiset

Webinaarissa (25.8.2022) Qridin Kimmo Koskenkorva kertoo Qridi Sport -valmennustyökalun hyödyistä ja ominaisuuksista.

Qridi Sport mahdollistaa kattavasti valmentamisen osa-alueiden tukemisen tavoitteiden asettamiseen, harjoitteiden jakamiseen, kuormituksen seurantaan sekä itse- ja vertaisarviointien teettämiseen.

Valmentaja voi hyödyntää monipuolista dataa urheilijoiden reflektoinneista ja erilaisista mittaustuloksista ja näin tukea urheilijoita kokonaisvaltaisesti kaikilla urheilullisen elämän osa-alueilla. Qridi Sport tarjoaa myClubin käyttäjille kattavan valmentaja-urheilija -välisen työkalupakin.

Ryhmät, pelaajat, valmentajat, tapahtumat Qridin ja myClubin välillä automaattisesti. Näin tietoja tarvitsee pitää yllä vain yhdessä paikassa (myClubissa). myClub-seurat voivat tilata Qridin käyttöönsä näppärästi suoraan myClubista.

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub