Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Saatavien hallinta -palvelu käytössä jo 200 myClub-seuralla

25.08.2022
Uutiset

Yli 200 myClub-perheen urheiluseuraa on ottanut Saatavien hallinta -palvelun käyttöönsä. Visman todellisella huippupalvelulla seuran vastuuhenkilöt voivat nostaa jalat pöydälle maksuvalvonnan osalta. Seuratoimijoiden ei tarvitse enää muistuttaa jäseniä maksamattomista laskuista, sillä Visma hoitaa nämä seuran puolesta.

Saatavien hallinnan suosio ei ole ihme, sillä palvelu on todella hyödyllinen, helppo ja turvallinen. Seuran tarvitsee vain lähettää laskut ja Visma hoitaa loput. Maksut päivittyvät automaattisesti myClubiin ja Visma lähettää tarvittaessa maksumuistutukset sekä hoitaa perintätoimet seuran puolesta.

Kentän laidalta kuultuja Saatavien hallinnan hyötyjä ovat muun muassa:

  • toimihenkilöiden ei enää tarvitse lähettää henkilökohtaisia muistutuksia jäsenille
  • nopeampi rahankierto – erääntyneiden laskujen määrä laskenut jopa 60-80 prosenttia
  • huima ajansäästö – manuaalisen työn minimoiminen
  • selvät säästöt pankkikuluissa sekä
  • uskottava, asiallinen ja hyvinvoiva seuratalous.

Mikäli seurasi siis lähettää laskuja, on Saatavien hallinta varmasti loistava lisäpalanen toimivaan seura-arkeen. On yksinkertaisesti helpompaa, kun ulkopuolinen ja uskottava Visma hoitaa muistutukset ja perinnän asiallisesti ja ammattimaisesti.

“Tärkeää on, että seuralle tulee rahaa sisään. Saatavien hallinta on koettu tässä isoksi avuksi”

Näin porilainen korisseura BC Sisu kuvailee Visman palvelua. Muita Visman palvelua käyttäviä seuroja ovat muun muassa Aurajoen Uinti, HJK, FC Honka, Helsingin Taitoluisteluklubi, Tapiolan Honka, TPS Salibandy, Kiekko-Espoo, Kotkan Nappulat, Dream Team Cheerleaders ja Jyväskylän Sulkapalloseura.

Saatavien hallinta sopii hyvin siis seuralle kuin seuralle lajista riippumatta. Oli seurassa sitten 100, 1000 tai 5000 jäsentä, Saatavien hallinta on nappivalinta seuran helpon ja ryhdikkään talouden kannalta.

myClub-seurojen pääkäyttäjät voivat tilata palvelun suoraan myClubista (Lisäpalvelut > Asetukset).

Näin se toimii! Seura lähettää laskun myClubilla ja Visma hoitaa loput.

Kysy lisää Saatavien hallinnasta urheiluseuroille

Jos seurasi ei vielä käytä Visman huippupalvelua, ole yhteydessä Vismaan:

Visma Amili Oy

myynti@amili.fi

https://amili.fi/varaa-aika (tästä voi varata ajan suoraan myynnille)

Lisätietoa Visma Amilista.

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub