Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet

15.08.2022
Uutiset

Esittelemme myClubia seurojen vastuuhenkilöille maksuttomissa 30 minuutin webinaareissa, tervetuloa mukaan! Webinaareja pidetään syksyllä 2022 joka toinen keskiviikko klo 15 Zoomilla.

Webinaarit on tarkoitettu seuroille, jotka eivät vielä käytä myClubia. Jos olet seuratyöntekijä, hallituksen jäsen, rahastonhoitaja, jäsenvastaava tai muu seuratoiminnan taikuri, ilmoittaudu mukaan!

Käymme webinaarissa läpi seuraavia myClub-ominaisuuksia:

  • helppo jäsenhallinta
  • tehokas ja nopea laskutus
  • tapahtumien hallinta ja ilmoittautumiset
  • tiedotus ja viestintä.

Voit myös esittää kysymyksiä myClubiin liittyen. Ilmoittaudu webinaariin tästä!

Webinaarin jälkeen tai sijaan seura voi myös tilata oman henkilökohtaisen esittelyn myClubista. Esittelyn voi tilata helposti täältä.

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub