Kumppanit

myClub-kumppanit

Yhdessä olemme enemmän

Teemme monipuolisesti yhteistyötä erilaisten ja -kokoisten toimijoiden kanssa, jotka haluavat omalta osaltaan tuoda helpotusta urheiluseurojen ja harrastavien perheiden arkeen.

myClubin palveluperheeseen kuuluu teknisiä ja markkinoinnillisia yhteistyökumppaneita sekä varainhankintaa seuroille tarjoavia yrityksiä.

myClubia käyttää yli 700 urheiluseuraa Etelä-Suomesta Lappiin, joihin kuuluu yli 350 000 jäsentä.

Ryhdy kumppaniksi

Tekninen yhteistyö

Tuottaako yrityksesi laadukasta ohjelmistoa tai palvelua esimerkiksi taloushallintoon, valmennukseen tai tapahtumiin liittyen? Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää, miten voimme tarjota seuroille yhdessä vielä laadukkaampaa ja monipuolisempaa integroitua palvelukokonaisuutta.

Ota yhteyttä

Markkinointi­yhteistyö

Olemme vahva, vakiintunut ja luotettava toimija seuratoiminnan kentällä. myClub on tärkeä osa satojen seurojen ja satojen tuhansien jäsenten arkea. Ota yhteyttä, niin pohditaan yhdessä, miten voimme nostaa yhdessä suomalaista urheiluseuratoimintaa uudelle tasolle.

Ota yhteyttä

Varainhankinta­kumppani

Seuratoiminnan keskeisimpiä kysymyksiä on toiminnan rahoitus. Jos yrityksesi tarjoaa palvelua, jonka avulla seurat, joukkueet ja ryhmät voivat tehdä helposti varainhankintaa, ota yhteyttä! myClubissa varainhankintakumppani pääsee paraatipaikalle esittelemään palveluaan myClub-perheen seuroille.

Ota yhteyttä