Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Läsnäoloseuranta

Läsnäoloseuranta mahdollistaa seuran toiminnan suunnittelun ja hallinnoinnin sekä jäsenistön aktivoinnin hauskasti, hyödyllisesti ja faktaan perustuen

Markkinoiden hauskin ja toimivin läsnäoloseuranta - jäsenrekisteri herää henkiin

Kun seura hoitaa tapahtumahallinnan ja ilmoittautumiset myClubilla, valmentajan tai ohjaajan kannattaa hoitaa myös läsnäoloseuranta järjestelmän avulla. Vaikka harrastaja ilmoittautuu tapahtumaan, ei ole taattua, että hän saapuu paikalle. Kun läsnäoloseuranta hoidetaan reaaliaikaisesti ja kunnolla tapahtumapaikalla, seuran toiminnan suunnittelu on helpompaa ja se perustuu oikeaan tietoon.

Kun läsnäoloseurantaa hoidetaan myClubilla täsmällisesti, saadaan reaaliaikaista tietoa jäsenten aktiivisuudesta ja seuraavia hyötyjä seuratoiminnan hallintaan.

 • Mobiilisovellus ohjaajille ja valmentajille
 • Sujuva ja huomaamaton läsnäolon vahvistaminen
 • Jäsenten henkilökohtaiset osallistumistilastot
 • Läsnäoloraportit toimihenkilöille
 • Dynaaminen suodatus läsnäolon mukaisesti
 • Jäsenrekisteristä nähdään automaattisesti ilman manuaalisia merkintöjä jäsenet, jotka ovat toiminnassa aktiivisia, tauolla tai mahdollisesti lopettamassa
 • Nähdään missä toiminnassa jäsen on mukana ja missä hän harjoittelee sekä kuka on hänen valmentajansa.
 • Voidaan kohdentaa viestintä perustuen todelliseen läsnäoloon. Kuka unohti pyyhkeen ja saippuan pukuhuoneeseen?
 • Vahvistetaan laskutusperuste todelliseen läsnäoloon perustuen. Kuka osallistui kesäturnaukseen?
 • Voidaan tarkistaa onko jäsenellä riittävästi harjoituskertoja seuraavaan taso- tai vyökokeeseen
 • Ohjaaja oppii tuntemaan harrastajat nimeltä, ja vaikuttaminen opettamisessa parantuu
 • Helpotetaan tulevan harjoitustarjoaman suunnittelua. Mikä on suosituin harjoitus, mikä on suosituin päivä, kuka on suosituin ohjaaja?

"Meille tämä oli siirtyminen nykyaikaan" - Tapanilan Erä

“myClub kehittyy koko ajan.” – HIFK

“myClub maksoi meille itsensä heti takaisin” - Espoon Shukokai Karate

Mobiilisovellus ohjaajille ja valmentajille

myClub Coach on markkinoiden ainoa Mobiilisovellus ohjaajille ja valmentajille. Se on suunniteltu tehokkaaseen ja toimivaan läsnäolojen merkintään. Valmentajat näkevät omista puhelimistaan valmennusaikansa ja voivat suunnitella ilmoittautuneiden mukaan harjoituksen teeman. Läsnäoloseuranta hoituu huomaamattomasti ja mukavasti harjoitusten yhteydessä. Mikäli valmentajalla on tarpeen akuutisti esim. ottaa kotiväkeen yhteyttä harrastajan haaverin sattuessa, hänellä on käytettävissään osallistujien yhteystiedot. Valmentajat voivat myös hyödyntää tapahtuman keskustelu-toimintoa (chat) mikäli on tarve laittaa harjoituksesta lisätietoja tai keskustella ilmoittautuneiden kanssa.

Sujuva ja huomaamaton läsnäolon vahvistaminen

Läsnäoloja voidaan merkitä toimihenkilön web-sovelluksella, mutta ylivoimaisesti helpoin keino valvoa läsnäoloja on myClub Coach-mobiilisovellus. Sen avulla valmentaja voi klikata ilmoittautuneen jäsenen läsnäolevaksi osallistujalistasta tai lukemalla matkapuhelimen kameralla jäsenkortin QR-koodin. Jokaisella jäsenellä on digitaalinen jäsenkortti jäsensivuilla tai jäsenen myClub-mobiilisovelluksessa. Jäsenkortissa on jäsenen yksilöllinen QR-koodi, jolla tunnistautuminen suoritetaan. Jäsenet voivat näyttää jäsenkortin mobiilisovelluksestaan tai se voidaan myös tulostaa paperille tai muovikortille.

Jäsenten henkilökohtaiset osallistumistilastot

Läsnäoloseuranta aktivoi myös jäsenistöä, sillä jäsen voi seurata omalta sivultaan tai mobiilisovelluksestaan harjoituskertymiään. Oman aktiivisuuden seuranta on mukava lisä harrastajan arkeen.

Dynaaminen suodatus läsnäolon mukaisesti

Merkityt läsnäolot ovat hyödynnettävissä tehokkaasti suodatustoiminnoissa. Toimihenkilöt voivat suodattaa näkyviin esim. jäsenet, jotka käyvät aktiivisesti valitussa paikassa, valituilla tunneilla tai valittuna päivänä harjoittelemassa. Suodatustoiminnoilla voidaan helposti kohdentaa mm. viestintää juuri oikealle kohderyhmälle. Esimerkiksi, jos valmentaja on sairastunut ja tunti on peruttu tai harjoituspaikka on poikkeuksellisesti suljettu, oikeille henkilölle voidaan viestiä tästä helposti.

Läsnäoloraportit toimihenkilöille

Toimihenkilöillä on valmiita aktiivisuusraportteja, joiden perusteella voidaan tarkistaa mm. saavatko pelaajat tasapuolisesti pelivuoroja, kuka ansaitsee enemmän peliaikaa, onko riittävästi harjoituskertoja seuraavaan vyökokeeseen, kuka palkitaan vuosijuhlissa aktiivisimpana harjoittelijana tai kenen kanssa valmentajan tulisi keskustella poissaolojen taustoista.

Näin myClub on auttanut muita seuroja

Asiakkaamme vahvistavat: Yksinkertainen jäsenhallinta on myClubin paras ja tärkein ominaisuus! Lisäksi se on vankka perusta koko muulle seuratyölle, laskutuksesta tapahtumajärjestelyihin ja viestintään. Helpota siis työtäsi ja käytä myClubia helpottamaan seuran arkea!

Suurimmat syyt myClubin käyttöönottoon oli, että haluuttiin samaan paikkaan sekä jäsenrekisteri että laskutus.

myClub mahdollistaa myös viestinnän niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Erittäin hyvä kokonaisvaltainen paketti. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä.

Katso suositusvideo

Salon Vilpas Koripallo rySalon Vilpas Koripallo ry
Marko
Salon Vilpas Koripallo ry

Tapiolan Hongassa käytämme myClubia jäsenrekisterin ylläpitämiseen ja hallintaan, laskutukseen ja laskujen hallintaan sekä tiedottamiseen. myClub on helpottanut kaikkia näitä toimintoja huomattavasti. Palvelun käyttö on todella helppoa!

Tapiolan Honka ryTapiolan Honka ry
Antti
Tapiolan Honka ry

myClub tuli meille käyttöön vuonna 2014 ja vuosien aikana järjestelmä on kehittynyt selvästi. Tärkeä juttu meille oli myös Verkkokaupan ja Kortit-palvelun käyttöönotto, millä pystytään automatisoimaan ja helpottamaan toimintaa huomattavasti myClubissa.

Takado ryTakado ry
Saija
Takado ry

Liity yli 900 Seuran joukkoon ja tilaa myClub

Helpota koko seurasi toimintaa ja keskity urheilusta nauttimiseen

Varaa esittely

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub