Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Mobiilisovellukset harrastajille

Koko perheen kaikki harrastustiedot samasta paikasta, vaikka seuroja olisi useita.

Helpotusta harrastajien ja perheiden arkeen

Harrastajien mobiilisovelluksella urheilullisen arjen hallinta on helppoa: koko perheen kaikki harrastustiedot löytyvät samasta paikasta, vaikka seuroja olisi useita. Harrastaja tarkistaa ja maksaa laskut, ilmoittautuu tuleviin tapahtumiin, selailee seuran tiedotteita ja seuraa omaa aktiivisuuttaan sovelluksella. Myös jäsentietojen päivitys onnistuu sillä kätevästi. Sovelluksella voi lisäksi ostaa seuratuotteita seuran verkkokaupassa.

 • Mobiilisovellus on kaikille maksuton.
 • Jäsentietojen tarkistus ja päivittäminen
 • Tietosuoja-asetusten ja viestiasetusten määritys
 • Laskut ja maksut
 • Tapahtuma- ja kurssi-ilmoittautuminen
 • Jäsenen oman aktiivisuuden seuranta
 • Ryhmän tai joukkueen yhteystiedot
 • Sähköinen jäsenkortti
 • Seuran, ryhmän ja joukkueen tiedotteet
 • Keskustelut
 • Koko perheen yhteinen sovellus

Jäsentietojen tarkistus ja päivittäminen

Harrastaja voi helposti tarkistaa itseään koskevat seuran tallentamat tiedot sekä tarvittaessa päivittää tiedot ajantasalle. Näin seuralla on ajanmukainen jäsenrekisteri, ja harrastaja saa viestit ja laskut aina oikein perille. Harrastaja voi lopettaessaan pyytää tietojensa poistoa seuralta.

Tietosuoja-asetusten ja viestiasetusten määritys

Mobiilisovelluksella jäsen voi määritellä tietosuoja-asetuksistaan, mitä tietoja hänestä näytetään julkisesti tai ryhmän, joukkueen tai seuran jäsenille. Oletusarvoisesti kaikki henkilötietojen näyttö on aina kielletty ja jäsenellä on täysi kontrolli omiin tietosuoja-asetuksiin.

Laskut ja maksut

Laskut-sivulla voidaan tarkastella avoimia ja maksettuja laskuja. Laskun voi maksaa suoraan sovelluksen kautta joko virtuaaliviivakoodilla tai verkkomaksulla. Mikäli laskusta on tiedusteltavaa, jäsen voi kysyä lisätietoja laskusta suoraan mobiilisovelluksen kautta.

Tapahtuma- ja kurssi-ilmoittautuminen

Tapahtumat-osiossa harrastaja tai perheen vanhemmat löytävät kätevästi kaikki ajankohtaiset tapahtumat. “Mukana”-välilehdellä ovat kaikki tapahtumat, joihin ollaan ilmoittauduttu mukaan ja “Omat”-välilehdellä kaikki omien ryhmien tapahtumat, joihin voi ilmoittautua. Välilehdeltä “Muut” löytyvät seuran kaikille jäsenille avoimet tapahtumat. Tapahtumia voidaan selata lista- tai kalenterinäkymässä.

Ilmoittautumiset-osiossa harrastaja voi etsiä seuran kursseja, leirejä, kerhoja jne. ja ilmoittautua näihin. Kurssi-ilmoittautumisen jälkeen varsinaiset kurssin tapahtumat näkyvät tapahtumakalenterissa.

Jäsenen oman aktiivisuuden seuranta

Mikäli seura suorittaa läsnäoloseurantaa, harrastajat voivat seurata omasta kotinäkymästään aktiivisuuttaan, harjoitusmääriään ja pelikertojaan. Tämä on mukavaa seurattavaa lisätietoa harrastuksesta ja motivoi myös aktiiviseen harjoittelun.

Ryhmän tai joukkueen yhteystiedot

Yhteystiedot-sivulla harrastaja voi tarpeen tullen ottaa kätevästi yhteyttä ryhmän valmentajaan, ohjaajaan, toiseen harrastajaan tai tämän huoltajaan. Harrastaja näkee muista jäsenistä ne tiedot, jotka jäsenet ovat itse määritelleet tietosuoja-asetuksissaan näkyviksi.

Sähköinen jäsenkortti

Jäsenellä on automaattisesti käytettävissä QR-koodilla varustettu oma sähköinen jäsenkortti mobiilisovelluksen Jäsenkortit-osiossa. Kun harrastaja näyttää jäsenkorttinsa harjoituksissa, valmentaja voi suorittaa läsnäolomerkinnän vaivattomasti lukemalla myClub Coach -mobiilisovelluksella jäsenkortin qr-koodin. Seura voi myös soveltaa jäsenkorttia muihin omiin tarpeisiin, kuten yhteistyökumppaneiden etujen lunastamiseen paikallisesta urheilukaupasta, tai ilmaisen sisäänpääsyn tarjoamiseen junioreille seuran edustusjoukkueen ottelutapahtumiin.

Seuran, ryhmän ja joukkueen tiedotteet

Viestintä-näkymässä jäsen näkee seuran, ryhmien ja joukkueiden tiedotteet, jotka koskevat jäseniä. Jäsen saa uusista tiedotteista push-viestin puhelimeen ja näkee helposti sovelluksesta mitkä tiedotteet ovat uusia.

Keskustelut

Tapahtumissa ja tiedotteissa harrastajien on mahdollista keskustella Chat-toiminnallisuudella aiheeseen liittyvistä asioista keskenään tai toimihenkilön kanssa. Keskustelut näkyvät keskitetysti Keskustelut-näkymästä, jossa niihin voi osallistua tai halutessaan mykistää keskustelun, jolloin uusista viesteistä ei tule ilmoitusta.

Koko perheen yhteinen sovellus

myClub-mobiilisovellus on suunniteltu helpottamaan niin yksittäisen harrastajan kuin perheidenkin arkea - vanhemmat voivat hallinnoida kätevästi lastensa harrastusasioita saman sovelluksen kautta. Sovellus tarjoaa kaikki tarvittavat tiedot, kuten tapahtumat, tiedotteet, keskustelut, laskut ja jäsenkortit yhdessä paikassa, mikä säästää aikaa ja vaivaa. Lisäksi jäsenen tietoja voidaan hallinnoida useamman käyttäjän toimesta. Esimerkiksi isä, äiti ja mummo voivat yhdessä hallinnoida lapsen harrastusasioita omilla myClub-tunnuksillaan. Voit siis keskittyä olennaiseen - harrastuksen nauttimiseen ja yhdessäoloon perheen kanssa. Näppärää eikö?

Näin myClub on auttanut muita seuroja

Asiakkaamme vahvistavat: Yksinkertainen jäsenhallinta on myClubin paras ja tärkein ominaisuus! Lisäksi se on vankka perusta koko muulle seuratyölle, laskutuksesta tapahtumajärjestelyihin ja viestintään. Helpota siis työtäsi ja käytä myClubia helpottamaan seuran arkea!

Suurimmat syyt myClubin käyttöönottoon oli, että haluuttiin samaan paikkaan sekä jäsenrekisteri että laskutus.

myClub mahdollistaa myös viestinnän niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Erittäin hyvä kokonaisvaltainen paketti. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä.

Katso suositusvideo

Salon Vilpas Koripallo rySalon Vilpas Koripallo ry
Marko
Salon Vilpas Koripallo ry

Tapiolan Hongassa käytämme myClubia jäsenrekisterin ylläpitämiseen ja hallintaan, laskutukseen ja laskujen hallintaan sekä tiedottamiseen. myClub on helpottanut kaikkia näitä toimintoja huomattavasti. Palvelun käyttö on todella helppoa!

Tapiolan Honka ryTapiolan Honka ry
Antti
Tapiolan Honka ry

myClub tuli meille käyttöön vuonna 2014 ja vuosien aikana järjestelmä on kehittynyt selvästi. Tärkeä juttu meille oli myös Verkkokaupan ja Kortit-palvelun käyttöönotto, millä pystytään automatisoimaan ja helpottamaan toimintaa huomattavasti myClubissa.

Takado ryTakado ry
Saija
Takado ry

Liity yli 900 Seuran joukkoon ja tilaa myClub

Helpota koko seurasi toimintaa ja keskity urheilusta nauttimiseen

Varaa esittely

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub