Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

iconSopimuslaskutus-lisäpalvelu


Jatkuvan laskutuksen taikaa ja joustavuutta asiakkaiden maksuaikatauluihinin.

Sopimuslaskutus helpottaa laskutusta merkittävästi. Jäsenen laskutusperuste määritellään kerran, jonka jälkeen laskutus tapahtuu jatkossa täysin automaattisesti.


Sopimuslaskutus mahdollistaa seuran palveluiden tilaamisen ja laskutuksen sopimuksen mukaisesti. Sopimus kestää valitun määräajan tai on toistaiseksi voimassaoleva, jolloin se voidaan irtisanoa ehtojen mukaisesti. Palveluiden laskutusjakso voidaan määritellä ja hinnoitella eri laskutusjaksoille halutusti, ja myös laskutuspäivä voidaan sopia joustavasti asiakkaan kanssa kuukauden alkuun, keskelle tai loppuun.

Seuran palveluiden määrittely

Seura voi määritellä tarjoamansa palvelut järjestelmään. Palveluille voidaan asettaa vapaasti valinnaisia laskutusjaksoja ja näille oletushinnat. Palvelussa voidaan määrittää sopimusaika eri tyyppisesti: määräaikainen tai toistaiseksi voimassaoleva. Toistaiseksi voimassaolevaan sopimukseen voidaan myös määritellä haluttu sopimuksen irtisanomisaika ja tilausjakson pituus. Palvelu voidaan hinnoitella sopimuskauden pituuden mukaan: jos jäsen sitoutuu kerralla pidempään sopimuskauteen, voidaan antaa alennusta hinnasta.

Palvelusopimuksen teko jäsenen kanssa

Kun jäsen haluaa käyttää seuran palveluita, hänen kanssaan tehdään sopimus. Sopimukseen kirjataan sopimuksen tekijän tiedot, käytettävä palvelu, haluttu laskutusjakso ja maksupäivä. Mikäli seura on laatinut sopimuksen paperisena, allekirjoitettu versio voidaan skannata ja ladata luodun sopimuksen liitteeksi. Jäsen voi myös itsenäisesti solmia sopimuksen omilla jäsensivuillaan ja hyväksyä sen sähköisesti suoraan palvelussa, ilman että tarvitaan erillistä paperista versiota.

Palvelusopimuksen uusiutuminen

Toistaiseksi voimassaoleva sopimus uusiutuu automaattisesti sopimuskauden päättyessä seuran määrittämien palveluehtojen mukaisesti. myClub huolehtii sopimuksen uusiutumisesta, mahdollisesta sopimuskauden pituuden muutoksesta ja laskutustoimenpiteiden suorittamisesta toimihenkilön ja jäsenen puolesta. Seuran toimihenkilön tai jäsenen ei tarvitse tehdä siis mitään, mikäli toimintaa jatketaan normaalisti.

Näin myClub on auttanut muita seuroja

Asiakkaamme vahvistavat: Yksinkertainen jäsenhallinta on myClubin paras ja tärkein ominaisuus! Lisäksi se on vankka perusta koko muulle seuratyölle, laskutuksesta tapahtumajärjestelyihin ja viestintään. Helpota siis työtäsi ja käytä myClubia helpottamaan seuran arkea!

Suurimmat syyt myClubin käyttöönottoon oli, että haluuttiin samaan paikkaan sekä jäsenrekisteri että laskutus.

myClub mahdollistaa myös viestinnän niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Erittäin hyvä kokonaisvaltainen paketti. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä.

Katso suositusvideo

Salon Vilpas Koripallo rySalon Vilpas Koripallo ry
Marko
Salon Vilpas Koripallo ry

Tapiolan Hongassa käytämme myClubia jäsenrekisterin ylläpitämiseen ja hallintaan, laskutukseen ja laskujen hallintaan sekä tiedottamiseen. myClub on helpottanut kaikkia näitä toimintoja huomattavasti. Palvelun käyttö on todella helppoa!

Tapiolan Honka ryTapiolan Honka ry
Antti
Tapiolan Honka ry

myClub tuli meille käyttöön vuonna 2014 ja vuosien aikana järjestelmä on kehittynyt selvästi. Tärkeä juttu meille oli myös Verkkokaupan ja Kortit-palvelun käyttöönotto, millä pystytään automatisoimaan ja helpottamaan toimintaa huomattavasti myClubissa.

Takado ryTakado ry
Saija
Takado ry

Liity yli 900 Seuran joukkoon ja tilaa myClub

Helpota koko seurasi toimintaa ja keskity urheilusta nauttimiseen

Varaa esittely

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub