Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Kotisivut ovat jokaisen urheiluseuran edustusasu

31.07.2019
Uutiset

myClubin palveluperheen uusimpiin tulokkaisiin kuuluu Kotisivupaketti-lisäpalvelu, jolla seurat saavat hyvännäköiset, modernit ja helppokäyttöiset kotisivut käyttöönsä. Aurajoen Uinnissa kotisivut toimivat erityisesti kurssi-ilmoittautumisten markkinointipaikkana. Imatran Ketterän junioreille puolestaan uudet sivut tarvittiin yhtenäisyyden ja seurailmeen kehittämisen vuoksi.

myClubin verkkosivukumppaneiden toteuttamat kotisivut rakennetaan aina tiiviissä yhteistyössä seuran kanssa. Näin eri urheilulajeja edustavien seurojen erikoistarpeet huomioidaan varmasti. myClubiin lisätyt tapahtumat, tiedotteet ja pelaajakortit päivittyvät automaattisesti seuran tyylikkäille kotisivuille. Tietoja ei siis tarvitse päivittää molempiin erikseen, mikä on sekä seuran toimihenkilöiden että harrastajien etu.

Uintikurssit selkeästi ja helposti näkyville

Turkulaiselle Aurajoen Uinnille kotisivut ovat tärkein kanava seuran uintikurssien, -koulujen ja muiden tapahtumien markkinoimiseen. Seuran 1200 jäsenestä suurin osa on juuri erilaisille kursseille osallistuvia uimareita, jotka ilmoittautuvat tapahtumiin myClubin kautta. Seuran tuoreilla kotisivuilla voi suoraan ilmoittautua esimerkiksi alkeisuimakursseille ja tekniikkauimakouluihin. Kurssitapahtumat luodaan myClubissa, josta ne päivittyvät suoraan uusille raikkaille kotisivuille. Pitkään Aurajoen Uinnissa eri rooleissa toiminut seurakoordinaattori Anu Sjöros kertoo, että uudet kotisivut viestivät loistavasti seurailmeestä ja tuovat selkeyttä toimintaan.

Uintitekniikat haltuun! Kuvaaja: Tomi Kankare
Uintitekniikat haltuun! Kuvaaja: Tomi Kankare

“Järkevää on, että uusien tapahtumien kuten kurssien päivittäminen tapahtuu nyt samanaikaisesti sekä myClubiin että seuran kotisivuille. Kotisivut toimivat näyteikkunana erityisesti uusille uinnista kiinnostuneille harrastajille. Uintikurssit löydetään nyt paremmin ja ilmoittautuminen on helpompaa. Ennen ilmoittautuminen tapahtui monen mutkan kautta.”

Seuran tavoitteena on, että nuoret uimarit jatkaisivat harrastustaan mahdollisimman pitkään ja olisivat näin mukana seuran toiminnassa. Kilpauintialtailta menestystä on tullut kiitettävästi viime vuosina, mitä halutaan luonnollisesti edelleen jatkaa. Viime vuosien trendinä Aurajoen Uinnissa on ollut aikuisten lisääntynyt kiinnostus lajia kohtaan. Oikeaoppisia tekniikoita halutaan harjoitella yhä enemmän, joten myös aikuisten uintikursseille kysyntää riittää.

“Tärkeimpänä tavoitteena toki on, että kaikki osaavat uida ja harrastaminen on hauskaa,” Sjöros toteaa.

Edustavuutta ja yhtenäisyyttä uusilla kotisivuilla

Imatran Ketterän junioreissa liikkuu yli 350 tyttöä ja poikaa jääkiekon ja ringeten parissa. Ketterän asema Imatralla on vahva. Seura-aktiivi Sofian Gezuri kertoo, että esimerkiksi seuran kiekkokouluihin ilmoittautuu vuosittain jopa 150 lasta. Hyvinvoivan seuran toiminnan tueksi otettiin kesällä 2018 käyttöön myClub, jotta hallinto olisi yhtenäisempää ja selkeämpää: kaikki toiminnot haluttiin saman järjestelmän alle. Uudet myClubin kautta hankitut kotisivut julkaistiin keväällä 2019.

“Kotisivujen uusimisella haettiin edelleen yhtenäisyyttä, avoimuutta, selkeyttä ja seuran brändin mukaista ulkonäköä. Ja siinä myös onnistuttiin. Olemme lopputulokseen todella tyytyväisiä. Nyt kotisivuilla on juuri oikea määrä tietoa – ei liikaa eikä liian vähän,” Gezuri toteaa.

Ketterän junioreilla on 12 joukkuetta eri ikäluokissa.
Ketterän junioreilla on 12 joukkuetta eri ikäluokissa.

 

Ketterän junioreiden sivuja suunnitellessa huomioitiin sekä seuran nykyiset että tulevat harrastajat ja tärkeät yhteistyökumppanit. myClubista päivittyy nyt kotisivuille suoraan muun muassa pelaajakortit, tapahtumakalenteri ja tiedotteet. Gezurin mukaan seura haluaa näyttää hyvältä ulospäin, missä tyylikkäiden ja ajantasaisten kotisivujen rooli todella korostuu. Pääosin vapaaehtoisvoimin toimivassa seurassa helppous on avainsana arjen sujumiselle.

“Lyhyen koulutuksen jälkeen kotisivujen päivittäminen on helppoa.” 

Myös jatkuvuus on myClubin ja uusien kotisivujen myötä Ketterässä taattuna. Sofian Gezurin kaltaisten seuratoiminnan monitaitureiden siirtyessä sivuun seuraavat vastuuhenkilöt voivat jatkaa seuratoimintaa vaivatta, kun hallintoa pyöritetään ja kotisivuja päivitetään modernein ja helpoin työkaluin.

9356i2

Lue lisää Kotisivupaketista!

Tutustua Aurajoen Uinnin sivustoon.

Tutustu Imatran Ketterän junioreiden sivustoon.

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub