Blogi

Suomen Shukokai Karateliitto suosittelee

13.10.2010
Suositukset

Iloksemme voimme kertoa, että Suomen Shukokai Karateliitto suosittelee myClub-palvelua omille jäsenseuroilleen.

”myClub-palvelusta on paljon hyötyä seurojen toiminnassa, palvelun helpottaessa mm. kausimaksujen keräystä ajallaan, jäsentiedottamista ja jäsenten harjoitusseurantaa. myClub-palvelu keventää oleellisesti järjestön pyörittämiseen liittyviä käytännön töitä ja antaa kaikille aikaa keskittyä itse lajin harjoittelemiseen.”


630i0

Suomen Shukokai Karateliitto

Suomen Shukokai Karateliitto on Shukokai tyylisuunnan pääorganisaatio Suomessa ja se on perustettu 1977. Ensimmäiset Shukokai tyylisuunnan seurat perustettiin Espooseen, Imatralle sekä Lappeenrantaan. Lajin pääpaikka oli aluksi Espoossa, missä Shihan Pursiainen aiemmin asui. Vuonna 1993 perustettiin Shukokai-opisto Suomenniemelle, mikä on edelleen ainutlaatuinen Suomen karaten historiassa. Tällä hetkellä Suomen Shukokai Karateliittoon kuuluu 13 jäsenseuraa, seuratoiminnan painottuessa eteläiseen ja itäiseen Suomeen.

Kansainvälistä arvostusta

Suomen Shukokai Karateliitto on erittäin arvostettu maailmalla, sillä Suomessa on arvostettu päävalmentaja ja suomalaisten arvokisamenestys on mittava. Tämän vuoksi suomalaisten järjestelykykyyn onkin luotettu, ja Suomi on saanut järjestää MM-kilpailut vuosina 1989 ja 2006 sekä EM-kilpailut vuonna 1997.

Lisätietoja: www.shukokai.fi

Kaikki samassa seuran jäsenpalvelussa

Seuratoiminnan tärkeimpien toimintojen hallinta: jäsenrekisteri, laskutus, viestintä, tapahtumat ja paljon muuta.