Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Helmikuun päivitys – tukea myös golf-junioritoimintaan

01.03.2013
Uutiset

helmikuun palvelupäivityksessä toimme järjestelmään seuraavia ominaisuuksia

 1. myClub-sisäänkirjautumisen sisällyttäminen seuran web-sivuille
 2. Vanhojen ryhmien poistaminen/yhdistäminen
 3. HCP-peruskenttä (handicap) golf-seurojen junioritoimintaan
 4. Uusi lisäkenttätyyppi ”Desimaalinumero”

Hyviä myClub-hetkiä toivottaen!

myClub tiimi


1. myClub-sisäänkirjautumisen sisällyttäminen seuran web-sivuille

 • Voit liittää myClub-sisäänkirjautumisliitännäisen seurasi kotisivuille. Jäsenet voivat kirjautua seurasi kotisivuilta suoraan myClub-jäsenpalveluunne.
  1. Mene ”Jäsenet”-sivulle
  2. Klikkaa ”HTML-linkit”->”Web-sivuun liitetty sisäänkirjautuminen”
  3. Kopioi tekstikentästä HTML-koodi ja liitä omalle web-sivulle

2. Vanhojen ryhmien poistaminen/yhdistäminen

Nyt voit helposti poistaa vanhan ryhmän seurasi organisaatiosta. Ryhmän poiston yhteydessä järjestelmä huolehtii mahdollisten vanhojen laskujen, jäsenyyksien, tiedotteiden jne. siirrosta valituun ryhmään.

Ryhmän poistaminen:

 1. Mene ”Asetukset”->”Ryhmät”-sivulle
 2. Aktivoi poistettava ryhmä
 3. Klikkaa ”Poista Ryhmä”-linkkiä
 4. Valitse ryhmä johon poistettavan ryhmään liittyvät viittaukset (tapahtumat, laskut, tiedotteet jne. ) siirretään talteen.
 5. Klikkaa ”Ok”-painiketta

3. HCP-peruskenttä (handicap) golf-seurojen junioritoimintaan

myClub tarjoaa nyt myös golf-seuroja varten valmiiksi HCP (handicap) peruskentän jäsenrekisterissä. Jäsenkentän voi aktivoida käyttöönsä ”Asetukset”->”Jäsenkentät” -sivulta. HCP-hakuehto on lisäksi käytettävissä jäsenrekisterissä muiden hakuehtojen kanssa.

4. Uusi lisäkenttätyyppi ”Desimaalinumero”

Nyt seuralla on käytettävissä uusi lisäkenttätyyppi ”desimaalinumero”. Kentän voi määrittää näyttämään numeron desimaaliosan 1-3 numeron tarkkuudella (esim. Vapaauinnin ennätysaika 50m 22,22 ). Desimaalinumero-lisäkenttä on hyödynnettävissä myös jäsenrekisterin hakuehdoissa muiden hakuehtojen kanssa.


Harjoitukset yllättäen peruuntuneet? Lähetä tekstiviesti!

Harjoitukset peruuntuneet? Tärkeää viimehetken lisätietoa leiriläislle? – voit viestiä poikkeukssista nopeasti ja tehokkaasti edullisilla myClub-tekstiviesteillä!

 • myClub-tekstiviestipaketti 500kpl: 67,65 € tilaa
 • myClub-tekstiviestipaketti 1000kpl: 110,70 € tilaa

Tutustu myClub Aulamoodilisäpalveluun

Aulamoodi-lisäpalvelu on tarkoitettu urheilu-, kamppailukeskusten ja urheiluhallien käyttäjä- ja harjoitusseurantaan. myClub aulamoodi-lisäpalvelun avulla voit rakentaa itsepalvelupisteen, jossa jäsenesi voivat rekisteröityä tapahtumiin jäsenkortillaan.

1282i0

myClub yhteensopivat jäsenkortit / kausikortit urheiluseuroille

Voit tulostaa myClubin viivakoodilliset jäsenkortit itse jäsenkorttitulostimella jäsenistöllesi tai voit teettää myClub yhteensopivat jäsenkortit itse.

1282i2

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub