Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Kakkutukku-varainhankinta urheiluseuroille ja joukkueille

01.02.2022
Uutiset

LoU Basket on Kakkutukun uskollinen asiakas. Jo vuodesta 2006 eri ikäluokille on tilattu vuosittain myyntiin Kakkutukun tuotteita.

Päävalmentaja Aleksi Iltanen kertoo, että toiminta vaatii varoja, ja varojenkeruu on usein kiven alla. Kakkutukun avulla on saatu kerättyä hienosti rahaa turnauksiin ja toimintaan. Nyt viimeksi junioriryhmien taloudenhoitaja Niina Kovanen on tilannut tuotteita minipojille. Niinalle Kakkutukku oli tuttu entuudestaan, sillä hän oli tilannut tuotteita jo lastensa koululuokille.

Tilaa ilmainen infopaketti.

myClub-seurojen toimihenkilöt voivat tutustua Kakkutukkuun myClubin hallintapuolen Varainhankinta-osiossa.

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub