Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Kolme kysymystä, joita urheiluseurat pohtivat jäsenpalvelua hankkiessaan

18.02.2021
Uutiset

Uuden jäsenpalvelun käyttöönotto on urheiluseurassa iso ja tärkeä päätös. myClubilla seuratoiminta kehittyy varmasti, joten epäilykset kannattaa unohtaa. Alla kolme yleistä kysymystä vastauksineen, joita seurat pohtivat ennen myClubin tilausta.

1) Kustannus vai investointi?

Kyse on investoinnista. Urheiluseuran ottaessa myClubin käyttöönsä, laskut maksetaan paremmin ajallaan, joten seuran talous paranee. Seuran johtaminen ja kehittäminen onnistuu, kun seuravastaavilla on tiedot jäsenistä, tapahtumista ja taloudesta. Joensuun Katajan Yleisurheilujaoston toiminnanjohtajan Tomi Pyylammen mukaan myClubin myötä maksettujen jäsenmaksujen määrä on kasvanut selkeästi. Helsingin Jokerien Mikko Nurminen on todennut, että myClubissa panos-tuottosuhde on kunnossa: rahalle todella saa vastinetta.

myClubin käyttömaksu muodostuu seuran jäsenmäärän mukaan, jolloin myClubista aiheutuva kustannus on aina sidoksissa seuran kokoon. Jäsentä kohden vaaditaan vain noin pullakahvien arvoinen lisä budjettiin; lisä, joka todella kannattaa.

2) Mitä hyötyä jäsenpalvelusta?

Sähköisen jäsenpalvelun hyödyt ovat kiistattomat ja myClubin ominaisuudet ylivoimaiset. Jäsenrekisteri on aina ajantasainen, mikä on tärkeää sekä yhdistyksen lainmukaisen toiminnan että seura-arjen johtamisen helppouden vuoksi. Helpon ja laadukkaan laskutuksen myötä seuran tulovirta kasvaa. Seurajohto voi tiedottaa jäseniä ajankohtaisista asioista ilman epäkäytännöllisiä sähköpostilistoja. Tapahtumien luominen ja hallinta hoituu kätevästi. Seura saa kattavat raportit esimerkiksi kirjanpitoa, sisäistä tarvetta tai julkisia avustushakemuksia varten. “Ihan perusarkea helpottavia asioita”, toteaa TPS Salibandyn Toni Autio.

Valmentajat käyttävät myClubia omalla mobiilisovelluksella. Harrastajille ja perheille on oma mobiilisovellus ilmoittautumisiin ja tietojen hallintaan.
Valmentajat käyttävät myClubia omalla mobiilisovelluksella. Harrastajille ja perheille on oma mobiilisovellus ilmoittautumisiin ja tietojen hallintaan.

Jäsenet voivat seurata aktiivisuuttaan ja ilmoittautua tapahtumiin. Kaikki urheiluseuran ydintoiminnot ovat siis samassa järjestelmässä - jokainen urheiluseura hyötyy myClubista varmasti. Toiminnallisuuksien lisäksi myClubin ehdoton vahvuus on turvallisuus: tietoturva-asiat on huomioitu myClubissa sisäänrakennetusti.

3) Miten käyttöönotto etenee?

myClubin käyttöönotto on helppoa ja nopeaa; palvelu on käyttövalmis muutamassa minuutissa, minkä jälkeen pääkäyttäjä pääsee luomaan seurakohtaisia asetuksia myClubiin. Fakta on, että usein urheiluseuroissa henkilö- ja aikaresurssit ovat tiukilla. myClub vapauttaa näitä resursseja muuhun seuratyöhön. Palvelun käyttöönotto on lopulta kivuton prosessi. myClubista on tarjolla kattavat ohjeistukset, joita seuraamalla saa tehtyä asetukset ja käyttäjät pääsevät sisään järjestelmään.

Urheiluseurat ovat suomalaisen urheilun ja liikunnan kivijalka, joiden toiminnan tulee olla mahdollisimman sujuvaa. myClubia kehitetään tämä tavoite kirkkaana mielessä. Hienoa on huomata, kuinka seura toisensa perään ymmärtää helpottaa toimintaansa ottamalla myClubin käyttöönsä. Pakollisten hallintotoimintojen sujuessa itse urheilusta voidaan nauttia ja seuratoimintaa aidosti kehittää.


Suosittelemme lämpimästi tutustumaan tarkemmin myClubiin. Sadat seurat, tuhannet toimihenkilöt ja sadattuhannet harrastajat käyttävät myClubia päivittäin. Tilaa maksuton esittely seurallesi: https://www.myclub.fi/yhteystiedot

P.S. myClub-perheen seurat löydät täältä. Löydät joukosta varmasti oman lajisi ja alueesi seuroja!

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub