Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Lisää helppoutta laskutukseen!

13.06.2013
Uutiset

Kesäkuun päivityksessä teimme isoja parannuksia laskutuksen hallintaan. Versiopäivityksen jälkeen, seuran pääkäyttäjän tulisi suorittaa seuraavat toimenpiteet:

  1. Laskutuskategorioiden päivittäminen.

Mene "Asetukset -> "Laskutus"-sivulle ja päivitä seurallesi sopivat laskutuskategoriat 2. Tuotteiden lisääminen
Mene "Laskutus -> Tuotteet"-sivulle ja lisää halutut tuotteet seurallesi halutuilla hinnoilla ja verokannoilla. Esimerkiksi. Jäsenmaksu, Kausimaksu, Kenttävuokra, Maksumuistutus, Seurakassi XL … 3. Laskurivien linkittäminen halutuille tuotteille ja/tai laskutuskategorioille
Mene "Laskutus -> Laskurivit"-sivulle valitse listalta laskurivit, jotka haluat kohdentaa tiettyyn tuote- tai laskutuskategoriaan ja klikkaa ”Linkitä valitut laskurivit…”

Huom! Laskupohjat poistettu.
Laskupohjia ei enää uudessa versiossa ole. Laskupohjana voit helposti käyttää vanhaa laskua. Klikkaa laskut-näkymässä halutun laskun ”kopioi”-ikonia rivin oikeassa reunassa ja valitse laskulle halutut vastaanottajat.

Kiitos palautteesta ja hyvää kesän jatkoa!

myClub tiimi

 


1. Laskut näkymä

Laskut on nyt keskitetty kaikki omaan ”Laskut”-näkymään. ”Laskut”-näkymässä voit helposti käsitellä massatoiminnoilla laskuja, voit hyödyntää erilaisia hakusuotimia ja lisätä lisäsarakkeita näkymään. Laskujen hahmottaminen ja käsittely on entistä helpompaa.

 

2. Laskurivit

Voit lisätä laskuille nyt haluamasi määrän laskurivejä, joille voit määritellä halutut verokannat

 

3. Tuotteet

"Laskutus->Tuotteet"-näkymässä voit määritellä etukäteen valmiiksi tuotteita, joille on määritelty verokanta ja hinnat.

 

4. Laskutuskategoriat

Voit määritellä "Asetukset->"Laskutus"-sivulla seuran omat laskutuskategoriat. Laskurivien liittyessä haluttuihin laskutuskategorioihin saadaan raporteista selkeämpiä ja seurattavampia kokonaisuuksia.

 

5. PDF-laskut

Tulostettavissa PDF-laskuissa nähdään laskun laskurivit ja veroerittely. Erääntyneeseen laskuun lisätään automattisesti maksumuistutus. Lisäksi alaikäisten lasten kohdalla vastaanottajaksi liitetään automaattisesti huoltajan tiedot.

 

6. Viitemaksujen päivitys

”Saapuvat viitemaksut”-tiedosto ladataan ”Viitemaksut”-näkymässä.
Kaikki ladatut viitemaksut on nähtävissä listalla. Tuntemattomat viitemaksut voidaan tarvittaessa kohdistaa käsin haluttuun laskuun.

 

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub