Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Newbody-varainhankinta seuroille ja joukkueille

16.02.2022
Uutiset

Myy digitaalisesti kotiinkuljetuksella ostajalle ja ansaitse rahaa joukkueelle tai yhdistykselle. Olemme Newbody Familyllä jo vuodesta 1987 lähtien auttaneet yhdistyksiä, joukkueita ja luokkia hankkimaan varoja myymällä arvokkaita ja korkealaatuisia tuotteita. Siitä saamamme kokemuksen ja tiedon avulla pyrimme tekemään varainhankinnasta turvallista ja nopeaa teille kaikille.

Nykyisen pandemian aikana voi tuntua varsin vaikealta harjoittaa perinteistä yhdistysmyyntiä. Tätä varten olemme nyt Newbody Familyllä kehittäneet täydellisen ratkaisun: digitaalisen myynnin kotiinkuljetuksella suoraan ostajalle.

On erittäin helppoa myydä digitaalisesti!

Myyntiprosessi toimii täysin etänä. Tiimin myyjänä toimiessasi annamme sinulle tai perheellesi henkilökohtaisen verkkokaupan, jossa on oma yksilöllinen linkki. Jaatte linkkiä helposti sosiaalisessa mediassa, tekstiviesteillä tai sähköpostilla, jolloin työkaverinne, sukulaisenne ja ystävänne voivat ostaa suoraan teidän kaupastanne, jossa he myös maksavat ostokset. Tällä tavalla voitte myydä koko Suomessa.

Tavarat toimitetaan suoraan asiakkaillenne, ja saatte 30 % myyntihinnasta!

Kun myytte henkilökohtaisissa verkkokaupoissanne, toimitamme tavarat suoraan asiakkaillenne 3-6 päivän kuluessa. Koska tuotteet on jo maksettu, teidän ei tarvitse kerätä rahoja. Joukkue/yhdistys saa 30 % myyntihinnasta, minkä maksamme tilillenne myynnin päätyttyä. Näin ei tarvita kurjaa paperi- ja kuljetustyötä, mikä tekee varainhankinnasta vaikeaa, työlästä ja aikaavievää.

Teille ei aiheudu taloudellista riskiä

Kun myytte Newbody Familyn avulla, ylläpitäjä ja myyjä välttyvät rahan ja pakettien käsittelemiseltä sekä myynnin tilittämiseltä. Teille ei koidu taloudellisia riskejä, sillä ostaja maksaa tavarat ostohetkellä netissä tapahtuvan pankkisiirron avulla. Ylläpitäjänne voi omalta sivultaan koordinoida myyntityötä ja seurata myynnin edistymistä.

Newbody Family säästää sekä ylläpitäjien että myyjien aikaa! Lyhyesti sanottuna varainhankinta Newbodyn avulla on tehokasta, turvallista ja hauskaa.

Valitse helpoin tapa hankkia varoja. Aloita osoitteessa www.newbodyfamily.com ja täytä siellä oleva lomake. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@newbody.fi tai soittaa meille numeroon 045 7750 330

Lämpimin terveisin Newbody Family -tiimi

PS. Mikäli perinteinen luettelomyynti sopii sinulle paremmin, voit valita myös kyseisen myyntitavan.

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub