Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Tilaa seurasi myClub tapahtumat kalenteriin

08.10.2013
Uutiset

Ohessa video-ohjeet miten voit tilata seurasi myClub-tapahtumat google-kalenteriin tai omaan henkilökohtaiseen kalenteriisi. Mitä hyötyä? – myClubin tapahtumien muutokset päivittyvät automaattisesti liitettyihin kalentereihin. Helppoa ja vaivatonta!

Käytä 2 minuuttia ajastasi katsomalla video-ohjeet läpi ja helpotat seura-arkeasi. Katso video-ohjeet klikkaamalla ’Katso video-ohje’-linkkiä.

Terveisin,
myClub-tiimi


1. Omian tapahtumien tilaaminen henkilökohtaiseen kalenteriin

Tässä video-ohjeessa näet miten tilaat omat myClub tapahtumat henkilökohtaiseen kalenteriisi.

Katso video-ohje (0:50)

2. myClub tapahtumien tilaaminen google-kalenteriin

Tässä video-ohjeessa näet miten tilaat joukkueen myClub tapahtumat google-kalenteriin ja liität google-kalenterin joukkueen web-sivulle. Katso video-ohje (1:36)

Huom! Kun tilaat myClub tapahtumat google-kalenteriin, muista valita ”Tehdäänkö kalenterista julkinen” asetus päälle. Näin tapahtumat näkyvät web-sivuilla kaikille ilman sisäänkirjautumista.

Katso lisää video-ohjeita täältä!


Harjoitukset yllättäen peruuntuneet? Lähetä tekstiviesti!

Harjoitukset peruuntuneet? Tärkeää viimehetken lisätietoa leiriläislle? – voit viestiä poikkeuksista nopeasti ja tehokkaasti edullisilla myClub-tekstiviesteillä!

  • myClub-tekstiviestipaketti 500kpl: 67,65 € tilaa
  • myClub-tekstiviestipaketti 1000kpl: 110,70 € tilaa

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub