Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Kurssit - online-ilmoittautumiset ja hallinta

Helppoa kurssi-ilmoittautumisten hallintaa kaikenkokoisille seuroille - Kurssit-ominaisuus tarjoaa täsmäratkaisun urheiluseuroille kurssimuotoisen toiminnan hallintaan

Vaivatonta kurssi-ilmoittautumisten hallintaa niin pienille kuin suurille seuroille

Kurssit-ominaisuus on täsmäratkaisu kurssimuotoista toimintaa järjestäville urheiluseuroille. Hallinnoi helposti ilmoittautumiset uimakursseille, tanssikursseille, pallokerhoihin, kiekkokouluihin, kamppailukursseille jne.

 • Laadukas ja skaalautuva ilmoittautuminen verkossa
 • Ilmoittautumismäärien rajoittaminen
 • Jonotus ja näppärä jononhallinta
 • Valittujen tietojen kerääminen osallistujilta lisäkentillä
 • Ohjaajien lisääminen kursseille
 • Kurssin aikataulun määrittäminen ja viestintä
 • Kurssiviestintä asiakkaille
 • Laskutusmahdollisuus ilmoittautumisen yhteydessä
 • Tehokas etsintä ja suodatus
 • Aikaa ja hermoja säästävät massatoiminnot
 • Tiedostoon vienti
 • Ilmoittautumisten liittäminen seuran verkkosivuille

Laadukas ja skaalautuva ilmoittautuminen verkossa

Harrastaja voi selata kursseja ja tutustua tarjontaan etukäteen seuran verkkosivuilla tai myClub-mobiilisovelluksella. Kun sopiva kurssi löytyy, harrastaja voi ilmoittautua kurssille helposti itse ja syöttää tarvittavat tiedot suoraan verkossa tai mobiilissa. Ilmoittautumisen suorituskyky kestää suurten massojen ilmoittautumisia ja suorituskyky palvelimissa skaalautuu tarpeen mukaan automaattisesti.

Ilmoittautumismäärien rajoittaminen

Kurssi-ilmoittautumisesta voidaan helposti rajoittaa mukaan mahtuvien osallistujien määrä. Myös jäsenroolin (maalivahti, puolustaja…) mukainen rajoittaminen on mahdollista. Kurssit-listalla toimihenkilö näkee helposti kurssien ilmoittautujien määrät, vapaat paikat ja tiedon mikäli kurssi on täynnä.

Jonotus ja näppärä jononhallinta

Ilmoittautumiseen voidaan mahdollistaa myös Jonotus-toiminto. Kurssin täyttyessä voi harrastaja ilmoittautua jonoon. Jos paikka vapautuu, seuraava henkilö jonosta saa automaattisesti paikan. Haluttaessa toimihenkilöt voivat hallinnoida jonoa myös käsin. Toimihenkilö näkee Kurssit-listalla selkeästi jonot ja jonossa olevien henkilöiden lukumäärät.

Kun henkilö pääsee jonosta tapahtumaan, hän saa automaattisesti ilmoituksen. Myös kurssin järjestäjä voi halutessaan vastaanottaa järjestelmäviestejä ilmoittautumisten muutoksista.

Valittujen tietojen kerääminen osallistujilta lisäkentillä

Kurssin järjestäjä voi hyödyntää ilmoittautumisten yhteydessä tapahtuman lisäkenttiä. Tapahtuman lisäkentät liittyvät vain kyseiseen tapahtumaan ja kyseistä tietoa ei haluta kerätä seuran jäsenrekisteriin - esimerkiksi markkinoinnin toimivuuden seurantaan tieto siitä, mistä kurssilainen kuuli kurssista.

Ohjaajien lisääminen kursseille

Kurssivastaava voi määritellä kurssille ohjaajat, jotka voidaan näyttää kurssi-ilmoittautumisessa harrastajille tietosuojalain (GDPR) mukaisesti. Ohjaajat voivat näppärästi suodattaa omassa kalenterissaan vain henkilökohtaiset tapahtumansa näkyviin, jolloin he voivat aina varmistaa olevansa oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Kurssin aikataulun määrittäminen ja viestintä

Kurssille voidaan määritellä haluttu määrä tapahtumia. Näistä tapahtumista muodostuu kurssin varsinainen harjoitusaikataulu. Kurssilla voi esimerkiksi olla harjoitukset joka tiistai ja torstai 18:30 - 20:00 kahden kuukauden ajan ja päättökoe lopuksi lauantaina 10:00 - 12:00.

Kun jäsen ilmoittautuu kurssille (tai toimihenkilö lisää hänet), hänet lisätään automaattisesti jokaiseen kurssin tapahtumaan. Tapahtumat näkyvät tämän jälkeen hänelle selainversiossa ja mobiilisovelluksessa. Myös tapahtuman ohjaaja hyötyy tapahtumakalenterista paljon. Ohjaaja näkee keitä odotetaan tulevan harjoituksiin, viestintä ryhmälle ja läsnäolosseuranta on helppoa, ja myös omat ohjauskerrat voidaan helposti suodattaa näkyviin tapahtumakalenterissa.

Kurssiviestintä asiakkaille

Viestintä tiedotteilla, liitetiedostoilla, sähköpostilla, tekstiviestillä tai chatilla (push-viesti mobiiliin) kurssilaisille on erittäin helppoa ja kohdennettua. Kurssivastaava voi näppärästi tiedottaa kurssiin liittyvistä ohjeista, asioista sekä mahdollisista poikkeamista. Ohjaaja voi helposti viestiä harjoituskertoihin liittyvistä asioista ja ohjeista. Viesti menee nopeasti ja varmasti perille kurssilaisille ja kurssilaisten perheille. Kurssilaiset voivat myös kysyä ja keskustella chatilla kurssin liittyvistä asioista.

Laskutusmahdollisuus ilmoittautumisen yhteydessä

Kurssivastaava voi määrittää automaattisen laskutuksen päälle kurssi-ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssilainen näkee kurssin hinnan ilmoittautuessaan. Kurssilainen saa laskun maksettavaksi automaattisesti ilmoittautumisen jälkeen. Kurssivastaava voi helposti tarkastaa kurssi-ilmoittautujien maksutilanteen. Laskutus voidaan hoitaa myös käsin toimihenkilön toimesta ilmoittautumisen jälkeen.

Tehokas etsintä ja suodatus

Kun seura järjestää kursseja paljon, etsintä ja suodatus -toiminnot varmistavat, että tilanne on jatkuvasti kurssi-vastaavalla hallinnassa. Kurssivastaava voi nopeasti etsiä kursseja, joista löytyy vielä vapaita paikkoja tai tarkistaa mille kursseille perheen lapsi olikaan ilmoittautunut. Siis kaikki mahdolliset päivittäiset selvityspyynnöt ja kyselyt voidaan hoitaa käden käänteessä.

Aikaa ja hermoja säästävät massatoiminnot

Massatoimintojen avulla tehostetaan toimintaa merkittävästi. Kurssi-vastaava voi esimerkiksi kopioida edellisen kauden kurssit pohjaksi seuraavalle kaudelle. Kurssien tietoja voidaan päivittää massana, jäsenviestintä voidaan hallinnoida kohdennetusti valittujen kriteerien täyttäville harrastajille jne.

Tiedostoon vienti

Tarvittaessa toimihenkilö voi viedä kurssi-osallistujat tai kurssitapahtumat tiedostoon jatkokäsittelyä tai raportointia varten. Tiedostoon viennin yhteydessä voidaan valita tarvittavat jäsentiedot halutussa järjestyksessä.

Ilmoittautumisten julkaiseminen seuran verkkosivuilla

myClubin Julkaisujen avulla kurssi-ilmoittautumiset voidaan liittää suoraan seuran verkkosivuille ja kurssit, kurssitiedot ja paikkamäärät päivittyvät reaaliaikaisesti myClubista seuran verkkosivuille. Esimerkiksi lasten ilmoittautumiset voidaan liittää eri sivustolle kuin nuorten tai aikuisten kurssit ja tarjota näin ollen kurssi-asiakkaille paras mahdollinen käyttökokemus.

Näin myClub on auttanut muita seuroja

Asiakkaamme vahvistavat: Yksinkertainen jäsenhallinta on myClubin paras ja tärkein ominaisuus! Lisäksi se on vankka perusta koko muulle seuratyölle, laskutuksesta tapahtumajärjestelyihin ja viestintään. Helpota siis työtäsi ja käytä myClubia helpottamaan seuran arkea!

Suurimmat syyt myClubin käyttöönottoon oli, että haluuttiin samaan paikkaan sekä jäsenrekisteri että laskutus.

myClub mahdollistaa myös viestinnän niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Erittäin hyvä kokonaisvaltainen paketti. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä.

Katso suositusvideo

Salon Vilpas Koripallo rySalon Vilpas Koripallo ry
Marko
Salon Vilpas Koripallo ry

Tapiolan Hongassa käytämme myClubia jäsenrekisterin ylläpitämiseen ja hallintaan, laskutukseen ja laskujen hallintaan sekä tiedottamiseen. myClub on helpottanut kaikkia näitä toimintoja huomattavasti. Palvelun käyttö on todella helppoa!

Tapiolan Honka ryTapiolan Honka ry
Antti
Tapiolan Honka ry

myClub tuli meille käyttöön vuonna 2014 ja vuosien aikana järjestelmä on kehittynyt selvästi. Tärkeä juttu meille oli myös Verkkokaupan ja Kortit-palvelun käyttöönotto, millä pystytään automatisoimaan ja helpottamaan toimintaa huomattavasti myClubissa.

Takado ryTakado ry
Saija
Takado ry

Liity yli 850 Seuran joukkoon ja tilaa myClub

Helpota koko seurasi toimintaa ja keskity urheilusta nauttimiseen

Varaa esittely

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub