Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Iso parannus ja helpotus seuralle – uusi Kurssit-ominaisuus uimaseura Simmis Wandan toiminnassa

26.01.2022
Suositukset

myClubin Kurssit-ominaisuus on täsmäratkaisu kurssimuotoista toimintaa järjestäville urheiluseuroille. Kurssien avulla ilmoittautumisten, kurssin tapahtumien ja osallistujien hallinta on helppoa ja selkeää. Simmis Wanda otti Kurssit heti käyttöönsä uimakurssien hallinnointiin ominaisuuden julkaisun jälkeen.

Simmis Wanda järjestää laadukasta uintitoimintaa Vantaalla. Iso osa Simmis Wandan seura-arkea ovat uintikurssit, joita seura järjestää ympäri vuoden Tikkurilan, Hakunilan ja Korson uimahalleissa. Näin ollen joulukuussa 2021 julkaistu myClubin Kurssit-ominaisuus otettiin seurassa ilolla vastaan. “Keräsimme heti kevään 2022 ilmoittautumiset Kurssien avulla ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä. Kurssit helpottaa seuran toimintaa selvästi”, kertoo Simmis Wandan toiminnanjohtaja Taru Koivu-Reinikkala.

Simmis Wanda hyödyntää Kurssit-ominaisuutta laajasti toiminnassaan sekä lasten että aikuisten uimakursseilla. Seuran kaikki kurssit löytyvät siististi seuran verkkosivuilta, josta harrastaja tai vanhempi löytää helposti itselleen sopivan kurssin. Tarjolla on toimintaa perhealtaasta lähtien aina kilpauintiryhmiin asti.

Kun uinnista kiinnostunut harrastaja löytää itselleen sopivan kurssin ja ilmoittautuu, lisätään hänet automaattisesti kurssin alaisiin tapahtumiin eli itse uintiharjoituksiin. Tapahtumat tulevat näkyviin ilmoittautuneiden kalenteriin, josta harrastajat ilmoittautuvat erikseen jokaiselle tapahtumakerralle. Jos yksittäisiin tapahtumiin tulee muutoksia, koko kurssia ei tarvitse päivittää, vaan muutokset saadaan tehtyä näppärästi vain yhteen tapahtumaan. Muutoksista voidaan myös viestiä helposti suoraan kyseisellä kerralle ilmoittautuneille harrastajille vaikkapa sähköpostilla.

Kun tapahtumakerta koittaa, merkitsee kurssin ohjaaja paikalla olevat uimarit läsnäolleiksi myClub Coach -sovelluksella. Näin seuralla on aina tieto, ketä tapahtumissa on oikeasti ollut paikalla. Tarvittaessa seuran toimihenkilön on myös helppo viestiä jälkeenpäin vain paikalla olleille harrastajille.

Selkeyttä ja helppoutta Kursseilla ja myClubilla seuratoimintaan

Kurssit tuo ennen kaikkea selkeyttä seuran toimintaan. Kurssi-ilmoittautumiset ja tapahtumat pysyvät selkeästi erillään, ja muutosten teko on helppoa. Kun kurssi loppuu, voidaan osallistujia helposti siirtää esimerkiksi uudelle kurssille tai toiseen ryhmään. Simmis Wandassa moni uinnista innostunut jatkaa harrastusta seuran valmennusryhmässä, johon heidät siirretään kurssin loputtua.

Simmis Wandassa on vuositasolla noin 2000 jäsentä ja työntekijöitä kuten ohjaajia, valmentajia ja toimistoväkeä on noin 40. Isossa seurassa on todella tärkeää, että toimintatavat ovat yhtenäiset. myClub on ollut käytössä seurassa vuodesta 2016, joten sen käyttö on ohjaajille ja valmentajille tuttua. Kurssien lisäksi Simmis Wandassa hyödynnetään laajasti myClubia muun muassa laskutuksessa ja viestinnässä. “Parasta myClubissa on, että kaikki seuran kannalta tärkeät toiminnot kuten laskutus, tapahtumat ja viestintä löytyy samasta ohjelmasta”, toteaa Taru Koivu-Reinikkala.

Kisat alkamassa. Kuva: Janne Ahonen

Kurssit-ominaisuus myClub-seuroille

Seuran toimihenkilö voi luoda Kursseja myClubin hallintapuolella. Harrastaja tai vanhempi löytää Kurssit mobiilisovelluksen kotisivulta tai selainversiosta Ilmoittautumiset-kohdasta.

Kurssit-ominaisuus sopii uimakurssien lisäksi vaikkapa tanssikurssien, kiekkokoulujen, pallokerhojen, kamppailukurssien tai jumppakerhojen hallinnointiin. Myös seuraan liittyminen voidaan hoitaa Kurssien avulla helposti (katso video).

Kurssit saa myös näkyviin siististi seuran verkkosivuille julkaisujen avulla. Tutustu Kursseihin heti ja ota käyttöön seurassa! Lisätietoa myClub-ohjeissa.

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub