Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Webinaari: myClubin ominaisuudet ja hyödyt urheiluseuroille

12.01.2022
Uutiset

Hei urheiluseurapäättäjä! Tervetuloa tutustumaan myClubiin maksuttomiin webinaareihin, joita pidämme keväällä 2022 jokaisen kuun viimeisenä keskiviikkona klo 15. Webinaari kestää 30 minuuttia.

Ilmoittaudu mukaan! myClubin esittelywebinaarit on tarkoitettu seuroille, jotka eivät vielä käytä myClubia.

Kannattaa ehdottomasti osallistua myClub-webinaariin, mikäli seurallanne on haasteita jäsentietojen ylläpidossa (jäsenrekisteri ns. retuperällä), laskutus ja maksuseuranta on vaivalloista, tietosuoja aiheuttaa päänvaivaa tai viestintä on haastavaa. Kerromme mielellämme, miten seurat ovat onnistuneet selättämään vastaavia haasteita myClubilla. Webinaariin voit ilmoittautua tästä.

Mikäli haluat mieluummin henkilökohtaisen myClub-esittelyn, voit varata sen täältä.

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub