Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Qridi Sport -valmennustyökalu – kaikki, mitä valmentajat ja urheilijat tarvitsevat

20.12.2021
Uutiset

myClub-seurat voivat nyt tilata suoraan myClubista Qridi Sport -valmennustyökalun (lisäpalvelu), joka nostaa seuran ja joukkueiden valmennuksen uudelle tasolle. Ryhmät, pelaajat, valmentajat ja tapahtumat siirtyvät Qridin ja myClubin välillä automaattisesti.

Qridi Sport mahdollistaa kattavasti valmentamisen osa-alueiden tukemisen tavoitteiden asettamiseen, harjoitteiden jakamiseen, kuormituksen seurantaan sekä itse- ja vertaisarviointien teettämiseen. Valmentaja voi alustan avulla suunnitella harjoitustapahtumat sekä harjoitusten sisällöt hyödyntäen seuran omia harjoitteita tai Qridi Sportin fysiikkaharjoitepankkia.

Valmenna kokonaisvaltaisesti

Qridi Sport on palkittu oppimisalusta, joka mahdollistaa urheilijoiden kokonaisvaltaisen kehittymisen ja itseohjautuvuuden tukemisen. Palvelu sopii hyvin sekä juniorijoukkueiden että ammattilaisten käyttöön. Qridi Sportia käytetään jo 15 eri lajissa.

Qridi Sportilla valmentaja voi hyödyntää monipuolista dataa urheilijoiden reflektoinneista ja erilaisista mittaustuloksista ja näin tukea urheilijoita kokonaisvaltaisesti kaikilla urheilullisen elämän osa-alueilla. Qridi Sport tarjoaa myClubin käyttäjille kattavan valmentaja-urheilija -välisen työkalupakin:

  • Harjoitetoiminto: omatoimiharjoitukset ym. selkeinä harjoite-kortteina, joista löytyy ohjeistukset harjoitteen tekemiseen sekä itsearviointi. Seura/joukkue voi tallettaa oman harjoitekansionsa Qridiin tai hyödyntää valmista harjoitemateriaalikirjastoa.
  • Päiväkirjat (esim. treenipäiväkirja, ruokapäiväkirja, unipäiväkirja).
  • Mittaustiedot-toiminto - seuraa harjoittelun kokonaiskuormitusta ja unen määrää.

Kun seura ottaa Qridi Sportin myClubin kautta käyttöönsä, siirtyvät joukkueet, pelaajat, valmentajat sekä tapahtumat automaattisesti Qridiin. Näin seuran valmentajat pääsevät keskittymään urheilijakeskeiseen valmentamiseen ilman ylimääräistä sähellystä. Seura voi määritellä tilauksen yhteydessä, mille joukkueille/ryhmille Qridi tulee käyttöön.

Tutustu Qridi Sportiin ja tilaa suoraan myClubista

Lue lisää Qridi Sportista osoitteessa qridisport.fi sekä tutustu palvelun käyttöönottoon ja kustannuksiin seuralle myClub-ohjeissa. Seuran pääkäyttäjä voi tilata Qridi Sportin suoraan myClubista (Asetukset > Lisäpalvelut).

Lisätietoa Qridi Sportista:

Kimmo Koskenkorva
040 573 3274
kimmo@qridi.fi

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub