Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

myClubin supervuosi 2021

16.12.2021
Uutiset

Vuoroja, kirjanpitoa, tapahtumia, kursseja, valmennustyökalua ja kasvua. myClubin vuosi oli todella vauhdikas. Lopputuloksena on yhä kokonaisvaltaisempi palvelu urheiluseuroille sekä isompi ja monipuolisempi myClub-seuraperhe.

Seuratoiminnan ytimessä: vuorot pyörii ja talous on kunnossa

Keväällä julkaistulla Vuorosuunnittelulla seura suunnittelee, jakaa, laskuttaa ja kierrättää vuoroja todella helposti. Palvelu on otettu ilolla käyttöön. Vuorosuunnittelua hyödynnetään aktiivisesti muun muassa jääkiekko-, voimistelu-, jalkapallo-, salibandy- ja kamppailuseuroissa. Palaute seuroilta on ollut positiivista, kun seuran vuororumba on oikeasti helpottunut. Vuorosuunnittelun käyttöönotto on siirtänyt historiaan paperilistoja, excel-taulukoita ja ennen kaikkea vuorokaaokseen liittyvää stressiä.

myClubin ydintehtäviä on auttaa seuroja hoitamaan taloutta vaivattomasti ja tehokkaasti. Tähän tuotiin kesällä helpotusta, kun Kirjanpito-palveluun julkaistiin lukuisia parannuksia: mm. osahyvitykset, aineiston muodostaminen käsin halutulle aikavälille sekä muutokset kirjanpitoraportteihin otettiin talousvastaavien joukossa hymyssä suin vastaan.

Kehitystiimi julkaisi myös useita pienempiä parannuksia myClubiin. Seuroille tuotiin helpotusta jäsentietojen elinkaaren hallintaan: arkiston automaattinen poisto sekä mahdollisuus muistuttaa jäseniä automaattisesti jäsentietojen päivittämisestä helpottavat seuratyötä huomattavasti. Jäsenkenttien näkyvyyssuosituksilla seuran vastuuhenkilöt ohjaavat jäseniä omien tietojensa näyttämiseen julkisesti oikein, vaikka toki kontrolli omista tiedoista on edelleen jäsenillä itsellään. Toivottu parannus tapahtumien luomiseen julkaistiin syksyllä, kun tapahtumiin mahdollistettiin osallistujamäärän rajoittaminen jäsentasoittain.

Futista, voimistelua, kiekkoa, tanssia – myClub-perhe kasvoi komeasti läpi vuoden

Seuratoiminta koki vuoden 2021 aikana paljon haasteita koronan vuoksi. Monessa seurassa haluttiin digitalisoida toimintaa, jotta viestintä olisi nopeaa, jäsenhallinta helppoa ja talous kunnossa. Vuoden aikana myClub-perheeseen liittyi ennätysmäärä seuroja ympäri Suomen, muun muassa: HJK, VJS, PK-35, Vantaan Voimisteluseura, Seinäjoen Voimistelijat, HIFK Gymnastics, Oulun Shotokan karate-do, Helsingin Tarmo, Kouvolan Padelseura ja Länkyn Taekwondo. Kuten listasta käy ilmi, kuuluu myClub-perheeseen hyvin erilaisia seuroja laidasta laitaan. Kaikki myClub-seurat löydät täältä.

Yli 80 lajin joukossa eniten seuroja löytyy jalkapallosta. Futisseurojen iloksi olemme kehittäneet Palloliitto-lisäpalvelun, jolla seuran vuosittainen Pelipassi-urakka helpottuu. Lisäksi myClubista saadaan ladattua uusien pelaajien tiedot Pelipaikkaan, jolloin seuran ei tarvitse yksitellen naputella uusien jäsenten tietoja Pelipaikkaan.

Toivottuja joululahjoja myClub-seuroille

Loppuvuoden tähtitulokas myClubissa oli Kurssit-ominaisuus. Mikäli seura järjestää kurssimuotoisia tapahtumia (esim. alkeiskursseja, kiekkokouluja, pallokerhoja), niin Kurssit on täydellinen ratkaisu ilmoittautumisten ja tapahtumien hallintaan! Kurssitapahtumat eivät sekoita tapahtumakalenteria ja kurssien tapahtumat näkyvät vain ilmoittautuneille. Ilmoittautuessaan kurssille lisätään jäsen automaattisesti kurssin alaisiin tapahtumiin.

Eikä siinä vielä kaikki. Joulun kynnyksellä myClubiin tuotiin vielä todella kiinnostava uutuus: integraatio Qridi Sport -valmennustyökaluun. Uudella lisäpalvelulla seura voi tilata Qridi Sportin käyttöönsä suoraan myClubista. Qridi Sport on palkittu oppimisalusta, joka mahdollistaa urheilijoiden kokonaisvaltaisen kehittymisen ja itseohjautuvuuden tukemisen. Integraation avulla ryhmät, pelaajat, valmentajat ja tapahtumat siirtyvät Qridin ja myClubin välillä automaattisesti.

Seurojen luottopelaaja myös jatkossa

Asiakastutkimuksemme mukaan seurat arvostavat myClubissa erityisesti helppoa jäsenhallintaa, kokonaisvaltaisuutta sekä jatkuvaa kehitystä. Jäsenhallinta on seuratoiminnan kivijalka, joka mahdollistaa muut ydintoiminnot kuten tapahtumien järjestämisen, laskutuksen ja viestinnän. myClubilla seura saa kaikki seurahallinnon työkalut samassa turvallisessa paketissa. Tämän eteen myClub-tiimi tekee päivittäin töitä.

Yli 12 vuoden aikana myClubista on tullut jo lähes 800 urheiluseuran luottopelaaja. Suuret kiitokset vuodesta 2021 kaikille myClub-seuroille, toimihenkilöille, valmentajille, harrastajille ja vanhemmille. Matka jatkuu hyvässä seurassa kohti vuotta 2022.

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub