Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

iconVerkkokauppa-lisäpalvelu

Rahan tuloa ei voi estää - Verkkokaupalla seuramyynti uudelle tasolle

Verkkokauppa-lisäpalvelulla lyödään monta kärpästä yhdellä iskulla. Ensinnäkin Verkkokauppa on paras ja helpoin ratkaisu myydä fanituotteita, seura-asusteita sekä kausi- ja 10-kerran sarjakortteja. Myynnillä helpotetaan seuratuotteiden jakeluruljanssia ja hankitaan tärkeitä lisäeuroja.

Verkkokauppa on myös nykyaikainen ratkaisu urheiluseuroille, sillä kuluttajat ovat tottuneet tekemään ostoksia verkossa. Kyse on siis myös keinosta tarjota parempaa palvelua seuran jäsenille tai asiakkaille.

Miksi ihmeessä siis hoitaa myyntiä manuaalisesti, kun voisitte kerätä eurot ja tilaukset näppärästi verkkokauppamyynnillä? Verkkokaupan hallinnointi ja tilausten teko on tehty erittäin helpoksi.

Loistava palvelu seuralle, joukkueille ja ryhmille

"Nykyaikaista myClub-verkkokauppaa käyttää muun muassa West Coast Vikings Cheerleaders, jossa palvelu on koettu erinomaiseksi" - Lue asiakastarina!

HAC:ssa myClub ja Verkkokauppa-lisäpalvelu on koettu hyväksi ja luotettavaksi - Katso video! (Verkkokaupasta kohdassa 1:55)

Tilaa suoraan myClubista

Seuran pääkäyttäjänä voit aktivoida Verkkokaupan käyttöön muutamalla klikkauksella suoraan myClubista (Asetukset > Lisäpalvelut). Tutustu ohjeisiin ja tilaa heti!

Hinnoittelu

Alv. 0 %
Alv. 24 %
Hopea
Kulta
Aloitus­maksu0 €0 €
Käyttö­maksu0,49 € / tilaus0,19 € / tilaus
Minimikäyttömaksu9,9 €0 €
Hopea
  • Aloitus­maksu: 0 €
  • Käyttö­maksu: 0,49 € / tilaus
  • Minimikäyttömaksu: 9,9 € / kk
Kulta
  • Aloitus­maksu: 0 €
  • Käyttö­maksu: 0,19 € / tilaus