Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Siirrä seuratuotemyyntisi nykyaikaan myClubin verkkokaupalla

04.04.2017
Uutiset

Seuratuotteiden myyminen ja ostaminen voi olla myös helppoa! myClubin Verkkokauppa-lisäpalvelun avulla hallitset urheiluseurasi tuotteita ja tilauksia kätevästi. Nykyaikaista myClub-verkkokauppaa käyttää muun muassa West Coast Vikings Cheerleaders, jossa palvelu on koettu erinomaiseksi

8432i0

Urheiluseuroissa varusteita ja asusteita riittää. On seuranedustustakkeja, kisa-asuja, pelipaitoja, pipoja, laukkuja ja vaikka mitä. Koko seuran edustavuuden ja toiminnan sujuvuuden kannalta on tärkeää, että seuran jäsenillä on kunnolliset varusteet ja asusteet.

Usein urheiluseuran asusteiden hankkiminen voi kuitenkin olla haastavaa. Ongelmana voi olla, että seuran toimisto on auki vain rajallisesti, varusteet ovat hukassa ja niistä ei ole tietoa saatavilla, maksaminen on vaikeaa tai seuran vapaaehtoinen materiaalivastaava ei ehdi hoitaa tilauksia. Pienemmissä ja erikoisvarusteita vaativissa lajeissa itse lajiharjoittelussa tarvittavien varusteiden saatavuus urheiluvarusteliikkeistä voi olla heikkoa, jolloin ainoa mahdollisuus saada oikeanlaiset ja turvalliset varusteet on hankkia ne seuran kautta.

myClubin palveluperheen Verkkokauppa-lisäpalvelu on suunniteltu vastaamaan edellä mainittuihin ongelmiin. Verkkokaupan avulla seuran vastuuhenkilöiden työtaakka kevenee entisestään ja jäsenet ovat tyytyväisempiä — seura-arki toimii paremmin. Seuran tuotteiden lisääminen verkkokauppaan on vaivatonta sekä ostaminen helppoa. Lasku muodostuu automaattisesti tilauksen yhteydessä. myClubin pääkäyttäjä voi määritellä palvelussa verkkokauppavastaavan, joka voi hallita verkkokauppatuotteita palvelussa.

 

8432i1

Vaasalainen West Coast Vikings Cheerleaders otti myClubin verkkokaupan käyttöön vuonna 2016. Cheerleading on todellinen joukkuelaji, sillä siihen sisältyy paljon vaativia tekniikoita, hyppyjä ja kehonhallintaa, joissa yhdessä joukkueen kanssa hiotut liikesarjat korostuvat. Fyysisen suorituksen lisäksi kokonaisuuteen vaikuttaa se, miten joukkue esiintyy ja miltä joukkue näyttää. Kisa-asujen on oltava yhdenmukaisia. Cheerleadingissa kisoja riittää ja erityisesti syksyllä kisakalenteri on täynnä, mutta myös keväisin järjestetään nykyisin kilpailuja. West Coast Vikinigs Cheerleadersissa urheilee noin 360 jäsentä 14 eri joukkueissa, joilla on omia vaihtuvia asusteita. West Coast Vikinigissa verkkokauppa on koettu toimintaa helpottavaksi ja hyödylliseksi työkaluksi.

“Eri joukkueilla on eri asuja, joita jäsenet tarvitsevat. Kätevää on, että myClubin verkkokaupassa voidaan myydä seuran eri joukkueiden tarvitsemia varusteita. Jollain joukkueella voi olla esimerkiksi tietty rusetti, jonka sen jäsenet tarvitsevat kauden kisoissa. Jäsen voi ostaa rusetin helposti halutessaan verkkokaupasta. Laskutus menee kuitenkin seuran kautta. Välillä meillä on myös koko seuran tuotteita myynnissä verkkokaupassa, joita kaikki seuran jäsenet voivat halutessaan ostaa”, Heli Stenroos West Coast Vikings Cheerleadersista kertoo.

8432i2

myClub on Suomen ylivoimaisesti suosituin urheiluseurojen jäsenpalvelu eri lajien keskuudessa. Cheerleading-seurojen keskuudessa palvelun käyttäjiä on noin kolmekymmentä, joista West Coast Vikings Cheerleaders on yksi. myClub-käyttäjien lajien kirjo on kuitenkin laaja, sillä järjestelmä taipuu moninaisine palveluineen erinomaisesti erilaisten ja eri kokoisten seurojen sekä yhdistysten tarpeisiin. Me myClubilla haluamme kehittää palvelua jatkuvasti, jotta jokainen myClub-perheen jäsenseura — nykyinen tai tuleva — voi johtaa ja hallita urheiluseuraansanykyaikaisesti ja tehokkaasti.

Verkkokauppa on helppo ottaa käyttöön myClub-järjestelmässä. Lue lisää!

Lisätietoja: support@myclub.fi

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub