Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Avoimet työpaikat – etsimme kooditaikuria kasvavaan kehitystiimiimme

18.04.2017
Uutiset

Kooditaikuri (Espoo)

Sinulla on vahva osaaminen ja näkemys web- tai mobiilisovellusten kehityksestä vähintään 2 vuoden työkokemuksella. Taikalassa ohjelmistokehitystä tehdään Agile-menetelmillä ja moderneilla teknologioilla. Tällä hetkellä teemme projektimme Rubyllä ja Javascriptilla käyttäen tuoreimpia versioita parhaista frameworkeista (Rails, React, Angular2).

Pääset toteuttamaan itseäsi, oppimaan uutta ja osallistumaan monipuolisesti sekä tuotekehitys- että asiakasprojekteihin. Kirjoitat laadukasta koodia, hahmotat kokonaisuuksia, tunnet ylpeyttä tuotoksistasi ja pidät työskentelystä rennossa ympäristössä ammattitaitoisten työkavereiden kanssa. Git, Scrum ja automatisoidut testit eivät ole sinulle hepreaa.

Jos ylläoleva kuvaus sopii sinuun, tervetuloa tekemään ohjelmistokehityksen taikatemppuja loistavaan työympäristöön, ammattitaitoisten työkavereiden kanssa. Toimistomme sijaitsee Espoon Leppävaarassa erinomaisten liikenneyhteyksien varrella.

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub