Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Uusi kirjanpito -lisäpalvelu julkaistu yhteistyössä Procountorin kanssa

28.04.2017
Uutiset

Huhtikuun päivityksessä toimme urheiluseuroilta ja tilitoimistoilta paljon kysellyn Kirjanpito-lisäpalvelun myClubiin. Kirjanpito-lisäpalvelun avulla urheiluseura saa muodostettua ja toimitettua automaattisesti kirjanpitoaineiston myyntilaskujen ja avoimien laskujen osalta koontina kirjanpitotoimistolle. Laskutustiedot saadaan seura, joukkue tai ryhmäkohtaisesti sekä kirjanpidon tilikartan mukaisesti suoraan kirjanpitoon.

Lisäpalvelun hyödyt

  • Vähentää rahastonhoitajien ja kirjanpitäjien työmäärää
  • Tuo ryhtiä ja yhdenmukaisuutta urheiluseuran taloudenhallintaan
  • Alentaa kirjanpito- ja tilitoimistokuluja

Procountor-liittymä

myClub kirjanpito -lisäpalvelu integroituu saumattomasti Procountor taloushallinnon ohjelmistoon. Kirjanpitoaineisto toimitetaan automaattisesti kuukausittain suorite- tai maksuperusteisesti koontina tilitoimiston ja/tai urheiluseuran Procountor-ohjelmaan.

Procountor on helppo valinta yhteistyökumppaniksi, sillä Procountor on suomen suosituin ja urheiluseuroille parhaiten soveltuva taloushallinnon ohjelmisto urheiluseuran ja tilitoimiston yhteiskäyttöön.

myClub ja Procountor täydentävät kustannustehokkaasti toisiaan urheiluseura-arjessa. myClubilla hoituu seura-asiat sekä myyntireskontra ja Procountorilla kululaskut, palkanmaksut, kirjanpito ja muut taloushallinnon asiat.

myClub tiimi suosittelee lämpimästi Procountoria jokaiselle urheiluseuralle ja tilitoimistolle.


Procountor – ystävällinen taloushallinnon ohjelmisto

Procountor on johtava kotimainen ohjelmistotalo, joka tarjoaa pilvipalveluna toimivaa sähköistä taloushallinnon ohjelmistoa. Procountor on käytössä jo yli 20 000 yrityksessä ja 700 tilitoimistossa Suomessa ja muissa Pohjoismaissa. Haluamme auttaa yrityksiä ja tilitoimistoja hoitamaan taloushallinnon helposti, luotettavasti ja tehokkaasti. Uskomme, että sähköistyminen parantaa taloushallinnon ajantasaisuutta ja tehokkuutta ja tuo siten yrityksille uudenlaista lisäarvoa.

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub