Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

myClubin pankkiyhteydellä seuratoiminta helpottuu entisestään

02.05.2017
Uutiset

Haluatko tehdä urheiluseurasi toiminnasta helpompaa? On seurasi sitten uusi tai vanha jäsen myClub-perheessä, Pankkiyhteys-lisäpalvelu on askel kohti sujuvampaa urheiluseuratoimintaa. Palvelun avulla talousvastaavien työ helpottuu selvästi, kun maksut kuittaantuvat maksetuiksi automaattisesti päivittäin. Muun muassa FC Futura Junioreissa myClubin Pankkiyhteys on koettu mainioksi lisäksi seuratoiminnan helpottamisessa.

8475i0

Vuodesta 2014 myClubia käyttäneelle porvoolaiselle jalkapalloseura FC Futura Junioreille myClubin käyttö on ollut merkittävä kehitysaskel seuratyössä. Yli tuhannen jäsenen seurassa hallinto on tehostunut ja helpottunut, kun kaikki joukkueet ovat sitoutuneet käyttämään yhtä ja samaa järjestelmää. myClubin suurimmat hyödyt urheiluseuralle ovat ajanmukainen jäsenrekisteri, viestintä sekä laskutuksen hallinta, jotka ovat järjestelmän perusominaisuuksia. myClub-järjestelmä kehittyy kuitenkin jatkuvasti, sillä palvelusta halutaan tehdä mahdollisimman käyttäjäystävällinen sekä kaikki urheiluseuran tarpeet huomioiva. Perusominaisuuksien lisäksi ja tueksi on kehitetty lisäominaisuuksia, jotka jouhevoittavat seurojen hallintoa entisestään.

8475i1

Yksi lisäpalveluista on Pankkiyhteys, joka julkaistiin tämän vuoden alussa. Pankkiyhteys tekee seuran taloudesta vastaavien henkilöiden työstä yhä helpompaa. Ideana on, että kaikki viitemaksusuoritukset päivittyvät automaattisesti kerran päivässä seuran myClub-tilille. Rahastonhoitajien ei siis tarvitse enää manuaalisesti päivittää laskuja maksetuiksi. Maksujen seuranta helpottuu huimasti, kun maksut ovat aina ajan tasalla eikä kenenkään tarvitse huolehtia niiden päivittämisestä. Automaattisuus on tae virheiden ja unohduksien välttämiselle, joita manuaalisuus usein voi aiheuttaa. FC Futura Junioreissa Pankkiyhteys otettiin käyttöön heti julkaisun jälkeen ja seurassa ollaan lisäominaisuuteen tyytyväisiä.

8475i2

“Pankkiyhteyden käyttöönottoa ei tarvinnut kauaa miettiä. Tavoitteenamme on tehdä seuratyöstämme mahdollisimman helppoa, mitä Pankkiyhteys tukee erinomaisesti. Kätevää on, että maksut kuittaantuvat nyt automaattisesti maksetuiksi myClubissa. Ennen maksujen kuittaamiseen saattoi kulua useampikin päivä, kunnes ehdimme sen tehdä”, FC Futura Junioreiden myClubista vastaava Mika Laine toteaa.

Laine kertoo, että FC Futura Junioreissa palkattua työvoimaa on ainoastaan valmennuksessa, ja seuran hallintoa hoidetaan vapaaehtoistyön voimin. myClubia onkin alusta asti kehitetty silmällä pitäen sitä, että urheiluseurat toimivat pääosin vapaaehtoispohjalla. Toki palkallisia työntekijöitä löytyy myös yhä useammasta seurasta, mutta suomalaisen urheiluseuratoiminnan kivijalka on edelleen vapaaehtoistyössä. Pankkiyhteys-lisäpalvelu on erinomainen ominaisuus seuralle kuin seuralle, sillä se auttaa sekä palkattua henkilöstöä että vapaaehtoisia taloudenhoitajia. Maksujen automaattinen kuittaantuminen on helpottava lisä urheiluseurojen toimintaan seuran kokoon, organisaatiomuotoon tai lajiin katsomatta.

FC Futuran lisäksi Pankkiyhteyden on ottanut käyttöönsä esimerkiksi Helsingin Jokerit ja Helsingin Taitoluisteluklubi sekä useat muut seurat. Suomalaisista pankeista pankkiyhteyden voi tilata Nordealle, Danske Bankille, Osuuspankille, Aktialle, POP-Pankille ja Säästöpankille. Yhteys on täysin turvallinen ja myClub vastaanottaa maksutapahtumat yhteisen Web Service -kanavan kautta. Katso käyttöönotto-ohje tästä ja tilaa seurallesi myClubin Pankkiyhteys!

FC Futura Junioreiden Laine toteaa, että pääjuttu seuran toiminnassa on lasten liikunnan harrastamisen mahdollistaminen. Seuran iskulause kuuluu: “Kaiken lisäksi meillä on hauskaa!” Nämä arvot ovat ydinasioita koko suomalaisessa junioriliikuntajärjestelmässä, jota myClub on mukana kehittämässä. Lasten laadukas ja hauska harrastaminen mahdollistuu paremmin, kun seuran hallinto hoidetaan nykyaikaisesti ja tehokkaasti myClub-toiminnanohjausjärjestelmällä.

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub