Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Kehitä urheiluseurasi laskutusta myClubin Verkkolaskutus-lisäpalvelulla!

01.06.2017
Uutiset

Olisiko kätevää, jos urheiluseurasi voisi lähettää paperi- ja sähköpostilaskujen sijaan e-laskuja? E-laskut tuovat varmuutta ja helppoutta laskujen maksamiseen sekä seuralle itselleen että jäsenille ja yhteistyökumppaneille. myClub-järjestelmässä tämä on mahdollista. Verkkolaskutus-lisäpalvelua seuratoimintansa helpottamisessa käyttää muun muassa yleisurheiluseura Vantaan Salamat.

8493i0

Avasitpa sitten sähköpostisi tai kotiovesi, sinua odottavat usein laskut eri tahoilta. Laskujen maksamiseen voi vierähtää tovi, kun kopioit viite- ja tilinumeroita tai virtuaaliviivakoodeja maksulomakkeelle. Onneksi suomalainen pankkitoiminta ja teknologia tarjoavat nykyään meille helpompia vaihtoehtoa laskuviidakosta selviytymiseen.

Jo usean vuoden ajan eri yritykset ja yhteisöt ovat siirtäneet laskutustaan nykyaikaiseksi e-laskujen avulla. E-laskuissa ideana on, että laskuttavan tahon ei tarvitse enää lähettää laskuja asiakkaan tai jäsenen sähköpostiin tai kotiosoitteeseen. Sen sijaan lasku lähetetään suoraan jäsenen verkkopankkiin, jolloin jäsen voi kätevästi vain hyväksyä maksun parilla klikkauksella. Verkkolaskutukseen siirtyminen on todellinen win-win-tilanne: laskuttava taho saa sille kuuluvat maksut varmemmin perille ja laskun maksajalle maksaminen on tavattoman helppoa.

 

8493i1

Myös urheiluseuroille verkkolaskutus on mainio keino kehittää maksuliikenteen sujuvuutta, seuran varainhankintaa ja tätä kautta vakaata toimintaa. myClub-perheen seurat ja niiden jäsenet ovat voineet nauttia e-laskujen helppoudesta jo muutaman vuoden ajan. Lukuisat seurat ovatkin päivittäneet laskutuksensa nykyaikaseksi ja päätyneet hyödyntämään myClubin Verkkolaskutus-ominaisuutta. Yleisurheilun erikoisseura Vantaan Salamat on käyttänyt myClubia vuodesta 2014 ja ottanut myös Verkkolaskutus-lisäominaisuuden käyttöönsä. Salamien toiminnanjohtaja Rita Hutun mukaan laskutuksen helpottuminen myClubissa on järjestelmän parhaita puolia.

“Kätevää myClubissa on massalaskujen luominen ja maksujen seuranta. E-laskut otimme käyttöön noin vuosi sitten ja tarkoitus olisi, että yhä useampi jäsen hyödyntäisi e-laskumahdollisuutta”, Huttu kertoo.

Verkkolaskutuksen hyödyt urheiluseuroille ovat kiistattomia. Ensinnäkin laskut menevät varmasti perille suoraan jäsenen omaan verkkopankkiin, kun jäsen on tilannut e-laskujen vastaanoton omasta verkkopankistaan. Toiseksi laskut maksetaan aina oikealla viitteellä oikealle tilille. Laskut myös maksetaan paremmin ajallaan, kun ne eivät pääse hukkumaan mainoslehtisten väliin tai sähköpostin syövereihin. Laskujen maksaminen on myös ajasta ja paikasta riippumatonta. Jäsenet voivat kuitenkin edelleen kontrolloida laskujen maksamista, sillä laskua ei veloiteta jäsenen tililtä ilman tämän hyväksyntää. Toki laskut voidaan asettaa maksuun myös automaattisesti.

Jäsenten lisäksi seurat voivat lähettää e-laskuja myös yhteistyökumppaniyrityksille, kun yrityksen sähköinen laskutusosoite on määritelty yrityksen jäsenkorttiin. Näin maksujen kerääminen urheiluseuroille tärkeiltä yhteistyökumppaneilta on myös helpompaa ja varmempaa. Nykypäivänä yritykset usein vastaanottavat mieluummin nimenomaan e-laskuja niiden helppouden vuoksi.

 

8493i2

Verkkolaskutuksessa myClubin yhteistyökumppanina toimii suomalainen verkkolaskutusoperaattori Maventa Oy, joka on alallaan Suomen ykköstoimijoita. myClub-palvelun laskutus integroituu saumattomasti Maventan järjestelmään, jolloin urheiluseurojen taloudenhoitajien työtaakka kevenee ja jäsenet voivat maksaa laskut helposti. Nykyaikana ensiarvoisen tärkeä asia — tietoturvallisuus — on luonnollisesti huomioitu myös Maventassa: laskut löytävät perille jäsenen verkkopankkiin aina turvallista reittiä.
myClubin verkkolaskutus-lisäpalvelun käyttöönotto on helppoa. Katso käyttöönotto-ohje tästä! Lisätietoja support@myclub.fi.

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub