Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Aulamoodin avulla urheiluseuran läsnäoloseuranta kuntoon

08.08.2017
Uutiset

8597i0 Kuka käy treeneissä? Kuka osallistuu tapahtumiin ja kuka ei? Ilmoittautuuko joku, mutta ei saavu paikalle? myClubin Aulamoodi-lisäpalvelun avulla jäsenten todenmukaisen aktiivisuuden seuraaminen mahdollistuu. Tamperelaisessa Kumgang Taekwondossa Aulamoodi-palvelu on auttanut sekä seuraa että jäseniä läsnäolojen seurannassa.

myClubin Aulamoodi on erinomainen lisäpalvelu seuroille, jotka haluavat seurata jäsentensä aktiivisuutta ja läsnäoloa tapahtumissa. Aulamoodipalvelulla jäsenet leimaavat itsensä paikalla olevaksi omalla jäsenkortillaan viivakoodinlukijaan, minkä jälkeen jäsen valitsee tapahtuman, johon on osallistumassa. Näin urheiluseura tietää varmasti, ketkä jäsenet ovat olleet paikalla missäkin tapahtumassa.  

Usein valmentajat tai ohjaajat joutuvat pitämään kirjaa osallistujista manuaalisesti. Eikö olisi kätevämpää, mikäli jäsenet itse kuittaisivat itsensä läsnäoleviksi tapahtumiin liikuntapaikalle saapuessaan? Näin saadaan arvokasta tietoa tapahtumiin osallistujamääristä automaattisesti. Osallistujadatan avulla voidaan taas kehittää seuran toimintaa, kun tiedetään tarkasti, mitkä tapahtumat houkuttelevat minkäkin määrän jäseniä. Aulamoodin avulla voi myös rajata tapahtumiin osallistujien määrää. Kun myClub-järjestelmässä on määritelty, että tiettyyn tapahtumaan voivat osallistua vain tietyn ryhmän jäsenet, eivät kyseessä olevan ryhmän ulkopuoliset jäsenet voi leimata itseään läsnäolevaksi tapahtumaan.

8597i1

Kyseessä on siis itsepalvelupiste, joka sijaitsee esimerkiksi liikuntapaikan aulassa. Itsepalvelupisteeseen tarvitaan vain toimiva tietokone tai tabletti ja verkkoyhteys sekä web-selain kiosk-moodissa ja viivakoodinlukijalaite. Jäsenkortit voi tulostaa myClubista. Ilmoittautuminen onnistuu myös pelkällä myClub-jäsennumerolla, jolloin viivakoodinlukijaa ei tarvita. Koska aulamoodiin tarvittava tekninen kokoonpano — tietokone ja verkkoyhteys — on varsin kevyt, voi palvelua hyödyntää useissa eri toimipisteissä. Laitteisiin tehtävät investoinnit muuttuvat kannattaviksi pitkässä juoksussa, kun urheiluseuran jäsenten aktiivisuudesta saadaan kerättyä tarkkaa tietoa, jolloin toimintaa voidaan kehittää oikein.

8597i2

Esimerkiksi Tamperelainen taekwondoseura Kumgang Taekwondo ry hyödyntää Aulamoodia toiminnassaan. Kumgang Taekwondon Noora Kalevo kertoo, että Aulamoodi toimii hyvin seurassa läsnäolojen valvonnassa. Kumgangilla on oma sali Tampereella, ja he ovat asentaan salin aulaan tietokoneen, jonka harjoitusten vetäjä laittaa aina päälle ennen treenien alkua. Salille saapuessaan jäsenet syöttävät jäsennumeronsa tietokoneella ja valitsevat harjoitukset, joihin ovat osallistumassa. Näin seura saa tietoa jäsenien aktiivisuudesta automaattisesti.

Kalevo toteaa, että jäsenet myös itse voivat kätevästi seurata osallistumisiaan myClubissa. Esimerkiksi vyökokeisiin saa osallistua, kun on käynyt riittävän monissa harjoituksissa, joten aulamoodi on siten myös kätevä työkalu. 110 jäsenen seurassa on päivittäin harjoituksia lähes ympäri vuoden, joten vilinää seuran salilla riittää. Ennen läsnäoloja seurattiin paperisten harjoituspassien avulla, joten aulamoodi on Kumgangille selkeä kehtiysaskel kohti helpompaa seuratoimintaa. Aulamoodi-tilauksen voi tehdä seuran myClub-sivulla. Käyttöönotto on helppoa ja video-ohjeen löydät tästä.

Aulamoodi -lisäpalvelun avulla harjoittelijoiden osallistumista on helppo seurata.
Aulamoodi -lisäpalvelun avulla harjoittelijoiden osallistumista on helppo seurata.

Aulamoodi -lisäpalvelun avulla harjoittelijoiden osallistumista on helppo seurata.

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub