Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Verkkomaksut-lisäominaisuudella joustavuutta ja varmuutta seuratoimintaan!

08.09.2017
Uutiset

myClubin Verkkomaksut-lisäpalvelulla urheiluseuran jäsenet voivat maksaa myClubilla tehdyt laskut Paytrailin tarjoamilla verkkomaksuina. Lisäpalvelun avulla seuran toiminta on varmemmalla pohjalla, sillä kätevien verkkomaksujen ansiosta jäsenet ovat tyytyväisempiä ja maksukierto nopeutuu. Seura saa siis sille kuuluvat rahat varmemmin ja nopeammin.

Verkossa maksaminen on nykypäivää. Suomessa olemme onnellisessa asemassa, sillä pankkien turvallisuus ja tietotekniikan kehittyneisyys ovat maailman ehdotonta kärkitasoa. Näin jokapäiväinen elämämme on aina hitusen verran helpompaa, kun maksusuoritukset voidaan tehdä välittömästi sivustoilla vierailujen yhteydessä. myClubin laskutus integroituu verkkomaksuoperaattori Paytrailin järjestelmään, jolla maksujen hoitaminen verkossa on ennen kaikkea vaivatonta ja turvallista.

myClub-järjestelmässä palvelun käyttäjät voivat maksaa myClubilla luodut laskut kätevästi verkkomaksuina tapahtumailmoittautumisten yhteydessä, normaaleissa laskuissa sekä verkkokaupan laskuissa. Käyttäjän saadessa laskun, hän voi vain klikata avoimella laskulla näkyvää “Maksa nyt” -painiketta, jolloin käyttäjälle avautuvat maksuvaihtoehdot. Käytössä ovat kaikki Paytrailin tarjoamat maksutavat kuten suomalaisten pankkien verkkopankkimaksut sekä luottokorttimaksut. Valitessaan esimerkiksi verkkopankkimaksun jäsen siirtyy suoraan verkkopankin sivuille. Verkkopankkiin kirjauduttuaan jäsen voi maksaa laskun kätevästi suoraan, eikä saajan tilinumeroa, summaa tai viitenumeroa tarvitse enää syöttää erikseen.

 

8602i0

Kotkalainen uinnin erikoisseura Aquila on käyttänyt myClubia jo pitkään ja seura on ottanut käyttöönsä myös Verkkomaksut-lisäpalvelun. Aquilassa uintitoiminta on erittäin monipuolista, sillä seura järjestää sekä harraste- että kilpailutoimintaa eri ikäisille uimareille. Aquilassa halutaan “tarjota jokaiselle toiminnassa mukana olevalle lapselle oikeus ja mahdollisuus harrastamiseen ja kilpailemisen riemuun”. Kasvavassa seurassa maksuliikennettä riittää, joten myClubin Verkkomaksut on oivallinen lisä Aquilalle.

Seuran toiminnanjohtaja Sari Brunila kuvailee myClubia “kantavaksi voimaksi” seura-arjessa. Verkkomaksut-lisäpalvelu tukee Aquilan toimintaa hyvin ja monipuolisesti. Brunilan mukaan esimerkiksi jäsenlaskuja, leirimaksuja ja laskutettavia kurssimaksuja maksetaan Paytrailin kautta myClubissa. Tällä hetkellä kuitenkin eniten maksuja suoritetaan uimakouluvarauksia tehdessä. Näin uimakoululaisten vanhempien on helppo maksaa lapsen uimakoulu heti ilmoittautumisen yhteydessä.

Verkkomaksut-lisäpalvelun avulla kynnys maksaa maksu välittömästi on huomattavasti matalampi. Urheiluseuralle verkkomaksujen tarjoaminen jäsenille mahdollistaa siis sen, että maksut maksetaan varmemmin ja ajallaan. Kun esimerkiksi kilpailumaksun voi hoitaa heti myClubissa ilmoittautumisen yhteydessä, ei maksu jää unohduksen tai laiskuuden vuoksi maksamatta. Verkkokaupan yhteydessä seuratuotteiden myynti on tehokkaampaa, kun jäsenet voivat maksaa ostoksensa välittömästi. Mikäli kyseessä on isompi lasku, voi jäsen maksaa sen halutessaan myös osamaksulla. Paytrailin verkkomaksujen avulla seuran maksukierto nopeutuu, jolloin toiminta ja talous ovat varmemmalla pohjalla.

Uimaseuroissa hyödynnetään myClubin verkkomaksu-lisäpalvelua yleisesti uintikurssi-ilmoittautumisten yhteydessä.
Uimaseuroissa hyödynnetään myClubin verkkomaksu-lisäpalvelua yleisesti uintikurssi-ilmoittautumisten yhteydessä.

Uimaseuroissa hyödynnetään myClubin verkkomaksu-lisäpalvelua yleisesti uintikurssi-ilmoittautumisten yhteydessä.

Jäsenille selkeä etu maksutapojen moninaisuudessa on joustavuus: jokainen urheiluseuran jäsen voi maksaa jäsen-, kilpailu-, treeni- tai kuukausimaksut itselleen sopivimmalla tavalla. Toisille tuttu ja turvallinen oma verkkopankki on mieluisin tapa hoitaa maksuja, toisille taas luottokorttimaksut sopivat paremmin. myClubia kehitetään aina silmällä pitäen tarkasti sitä, että palvelun käyttäjien — urheiluseurojen jäsenien ja toimihenkilöiden — käyttökokemus on mahdollisimman sujuva ja miellyttävä.

Kenties parhaiten myClubia kuvaileva sana on helppous, mikä sopii kuvailemaan myös verkkomaksujen käyttöönottoa. Uimaseura Aquilan Sari Brunila kertoo, että Verkkomaksut-lisäpalvelun käyttöönotto sujui seuralta huomattavasti helpommin, kuin he alun perin olivat olettaneet. Verkkomaksut-lisäpalvelun käyttöönotto edellyttää sopimusta Paytrailin kanssa, jonka voi tilata suoraan myClub-järjestelmästä. Lue tästä lisää palvelun käyttöönotosta!

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub