Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Espoon Shukokai Karate suosittelee

13.12.2010
Suositukset

myClub-palvelu on merkittävästi parantanut seuramme tiedotusta sekä helpottanut jäsenrekisterin ylläpitoa. Jäsenmaksujen laskuttamiseen ja kontrollointiin liittyvä vaiva on vähentynyt ja uusien jäsenten mukaan ottaminen helpottunut.

Palvelu on myös mahdollistanut jäsenten aktiivisuuden tarkkailemisen ja harrastajamme ovat innostuneina seuranneet omien harjoituskertojensa karttumista.

myClub on antanut meidän keskittyä enemmän harrastamiseen yhdistystoiminnan sijasta ja olemme palveluun erittäin tyytyväisiä.

Timo Koponen, 4. dan

656i0

Shukokai Karate ry on espoolainen karateseura, jossa harjoittelee lähes 200 jäsentä. Espoon Shukokai Karatessa harjoitellaan viikottain 4:llä eri salilla: Espoon keskuksessa, Espoonlahdessa, Leppävaarassa ja Tapiolassa.

Viikottaisten harjoitusten lisäksi Shukokai Karate ry järjestää kansallisia ja kansainvälisiä leirejä ja kilpailuita, lähettää edustajiaan Kimura Shukokai International -liiton kansainvälisiin ja kansallisiin kilpailuihin ja välittää jäsenilleen harjoitusvarusteita.

Uusia jäseniä seura ottaa puolivuosittain järjestettävien alkeiskurssien kautta.

Lisätietoa: Espoon Shukokai Karate

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub