Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Porvoo Aikikai ry suosittelee lämpimästi

16.02.2011
Suositukset

”Porvoo Aikikai ry käyttää myClubia jäsenrekisterin ylläpitoon, kävijäseurantaan, tiedotukseen ja laskutukseen. Jäsentiedoissa ylläpidetään myös seuran jäsenten vyöarvorekisteriä sekä jäsenten aikidovakuutuksen voimassaolotietoja.

Pitkään mietimme vanhan jäsenrekisterimme korvaamista uudella internet-pohjaisella sovelluksella ja nyt kuukauden käyttökokemuksen jälkeen voin todeta, että mietimme aivan liian pitkään!
myClub on osoittautunut uskomattoman helpoksi ja käyttäjäystävälliseksi jäsenrekisteriksi.

Jäsenrekisteri
Nyt jäsenet itse pääsevät päivittämään yhteystietonsa, joten jäsenrekisteri myös pysyy ajantasalla.
Harjoitusten ohjaajat merkitsevät harjoituksiin osallistujat myClubin tapahtumiin ja näin jäsenet pääsevät seuraamaan omaa harjoitteluaktiivisuuttaan itse internetin kautta ja saamme seuralle samalla arvokasta tilastotietoa harjoittelijamääristä.Aikidovyöarvot ylläpidetään Suomen Aikidoliiton vyöarvorekisterissä mutta junioreiden vyöarvoissa on välitasoja, joita ei ylläpidetä Suomen Aikidoliiton toimesta. Näin ollen seuran oma vyöarvorekisteri on tarpeen. myClubilla pystymme korvaamaan aikaisemman vyöarvorekisterimme ja näin jäsenet myös itse näkevät omissa tiedoissaan viimeisimmän vyöarvonsa, suorituspäivän ja vyöarvon hyväksyneen tuomarin.

Seuran sisäinen tiedotus
Tiedotus pelkästään jäseniä koskevissa asioissa saadaan kohdistettua tehokkaasti juuri oikealle kohderyhmälle (juniorit, kuntoaikido, ohjaajat jne.) myClubin sähköpostitiedotuksen avulla. Myös hallinnolliset asiakirjat, kuten johtokunnan kokouspöytäkirjat, saadaan jäsenille tiedoksi jäsenrekisteriin eikä niitä siten tarvitse laittaa kaikkien nähtäville seuran internetsivulle.

Laskutus
Aikaisemmin laskujen lähettäminen ja jäsenmaksujen kontrollointi vei tuhottomasti aikaa. Maksujen kohdistaminen oikeille harjoittelijoille vaati usein salapoliisityötä kun maksaja oli etenkin junioreiden kohdalla eri kuin harjoittelija… ja maksut saattoivat tippua tilille kuukausia myöhässä. Nyt viitenumerolliset maksut saadaan kohdistumaan oikeille laskuille puoliautomaattisesti tiedostolatauksella, ja maksettujen maksujen seuranta onnistuu vaivattomasti. Työmäärän vähentyminen oli hämmästyttävä sillä koko seuran jäsen- ja harjoittelumaksujen lähettäminen harjoittelijoiden (ja huoltajien) sähköpostiin onnistui alle puolessa tunnissa.”

Saku Ohtonen
Puheenjohtaja, Porvoo Aikikai ry

716i0

Porvoo Aikikai ry on vuonna 2004 perustettu porvoolainen aikidoseura, jossa on noin 80 jäsentä.
Porvoo Aikikai järjestää harjoituksia 9 – 13-vuotiaille junioreille, yli 13-vuotiaille nuorille ja aikuisille sekä kuntoaikidoa, jossa vanhin harrastaja on 70-vuotias.Harjoituksia järjestetään joka päivä uudella hienolla dojolla osoitteessa Mestarintie 23.
Vuosittain Porvoo Aikikai järjestää yli 300 ohjattua harjoitusta joissa suoritetaan yli 4000 harjoitussuoritusta.Uusia harjoittelijoita Porvoo Aikikai ottaa ympäri vuoden perustekniikkaryhmän harjoituksiin.

Lisätietoja: www.porvooaikikai.com

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub