Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Video: HIFK:n junioritoiminnassa luotetaan myClubiin

12.04.2019
Suositukset

Helsingin IFK:n jääkiekkojuniorit harjoittelevat ja pelaavat Helsingin eri jäähalleissa lähes ympäri vuoden. Kävimme aistimassa tunnelmaa legendaarisella Nordiksella eli Helsingin jäähallilla. myClub on ollut seuran arjessa mukana vuoden verran ja palvelun käyttö on koettu helpoksi. Videolla HIFK:n junioreiden toiminnasta kertoo junioripäällikkö Jari Riihinen, joka on ollut mukana seurassa jo parin kymmenen vuoden ajan. myClubin roolista HIFK:n arjessa kertoo toimistoassistentti Maiju Partanen, joka käyttää myClubia päivittäin omassa työssään.

 

 

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub