Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Tapiolan Honka ry suosittelee

06.06.2012
Suositukset

”Tapiolan Hongassa käytämme myClub-palvelua jäsenrekisterin ylläpitämiseen ja hallintaan, laskutukseen ja laskujen hallintaan sekä tiedottamiseen. MyClub on helpottanut kaikkia näitä toimintoja huomattavasti. Palvelun käyttö on todella helppoa ja jos johonkin asiaan tarvitsee apua, sitä saa nopeasti.”

  Antti Viitanen – ** Toimistopäällikkö, Tapiolan Honka ry**


1220i0

Tapiolan Honka on Suomen suurin koripalloseura. Tapiolan Hongassa on yli 1000 jäsentä ja yli 800 koripallolisenssiä: pelaajia, valmentajia ja erotuomareita. Seura tarjoaa toimintaa kaiken ikäisille. Toiminta kattaa lasten 1-3 -vuotiaille suunnatun Taaperoklubin, 3-6 -vuotiaille tarkoitetut Liikuntaleikkikoulut, junioritoiminnan, aikuisten harrastetoiminnan, erityisryhmät (pyörätuolikoripallo), naisten ja miesten I divisioonajoukkueet sekä naisten mestaruussarjajoukkueen.

Tapiolan Honka on ollut Nuori Suomen sinettiseura vuodesta 1994 ja valittu 13 kertaa Suomen laadukkaimmaksi koripalloseuraksi Suomen Koripalloliiton Kultainen Kori -kilpailun perusteella.

 

 

Lisätietoja: Tapiolan Honka ry

 

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub