Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Kamppailija-lehti myClub-etu (voimassa 30.6.2012 asti)

19.04.2012
Uutiset

Hyvä kamppailulajien ystävä,Tiesitkö että Budoka-lehti on nyt Kamppailija?

Kamppailija on täysin uusi kamppailu- ja itsepuolustuslajien erikoislehti. Kamppailijan historia kumpuaa Suomen vanhimmasta kamppailulajien erikoislehdestä, Budokasta. Uudet tuulet, kamppailu- ja itsepuolustuslajien avautuminen suurelle yleisölle ja uusien lajien tarjonta on yksi kantavista voimista kamppailija-lehdessä. Budo-lajit ovat yhä voimakkaasti mukana Kamppailijan maailmassa ja lajien repertuaarista löydät paljon muutakin. Nyt saat siis enemmän samoissa kansissa!

myClub-etu (voimassa 30.6.2012 asti)
Kamppailija-lehti on nyt tutustumistarjouksena 39€/vuosi. Lisäksi kun tilaat kamppailija-lehden etukoodilla ”MYCLUB 2012” osallistut 100€ arvoisen lahjakortin arvontaan NI-DAN verkkokauppaan.

 

Ystävällisin terveisin,
myClub-tiimi

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub