Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

myClubin käyttöönoton aiheuttamia muutoksia ei tarvitse pelätä

08.10.2018
Uutiset

Uuden jäsenpalvelun käyttöönotto on urheiluseurassa iso ja tärkeä päätös. Muutokset seura-arjessa voivat aiheuttaa epäilyksiä niin seuran toimihenkilöille kuin jäsenillekin. “Onko meillä aikaa ja osaamista siirtyä uuteen järjestelmään?” Usein huolta aiheuttavat jäsenpalvelusta syntyvät kustannukset, käyttöönottoprosessi, kiireellinen ajankohta, aiemmat huonot kokemukset sähköisistä järjestelmistä, tai jäsenpalvelun hyötyjä ei tiedosteta. myClubin ottamalla käyttöön seuratoiminta kehittyy varmasti, joten epäilykset kannattaa unohtaa.

“Tulee liian kalliiksi ja emme saa rahalle vastinetta.” myClubin kustannus jäsentä kohden vuodessa on vain 2,23 euroa. Vuosittainen käyttömaksu muodostuu siis seuran jäsenmäärän mukaan, jolloin myClubista aiheutuva kustannus on aina sidoksissa seuran kokoon. Jäsentä kohden vaaditaan vain noin pullakahvien arvoinen lisä budjettiin; lisä, joka todella kannattaa. Kyse on ennemminkin investoinnista kuin kustannuksista. Urheiluseuran ottaessa myClubin käyttöönsä, laskut maksetaan paremmin ajallaan, joten seuran talous paranee. Esimerkiksi Joensuun Katajan Yleisurheilujaoston toiminnanjohtajan Tomi Pyylammen mukaan myClubin myötä maksettujen jäsenmaksujen määrä on kasvanut selkeästi. Helsingin Jokerien Mikko Nurminen on todennut, että myClubissa panos-tuottosuhde on kunnossa: rahalle todella saa vastinetta.

Jäsenrekisteri, laskutus, tiedotus sekä tapahtumahallinta kuntoon, ja voit keskittyä itse urheiluun!
Jäsenrekisteri, laskutus, tiedotus sekä tapahtumahallinta kuntoon, ja voit keskittyä itse urheiluun!

“Emme tarvitse, emme koe saavamme tarpeeksi hyötyä.” Sähköisen jäsenpalvelun hyödyt ovat kiistattomat ja myClubin ominaisuudet ylivoimaiset. Jäsenrekisteri on aina ajantasainen, mikä on tärkeää sekä yhdistyksen lainmukaisen toiminnan että seura-arjen johtamisen helppouden vuoksi. Helpon ja laadukkaan laskutuksen myötä seuran tulovirta kasvaa. Seurajohto voi tiedottaa jäseniä ajankohtaisista asioista ilman epäkäytännöllisiä sähköpostilistoja. Tapahtumien luominen ja hallinta hoituu kätevästi. Seura saa kattavat raportit esimerkiksi kirjanpitoa, sisäistä tarvetta tai julkisia avustushakemuksia varten. Jäsenet voivat seurata aktiivisuuttaan ja ilmoittautua tapahtumiin. Kaikki urheiluseuran ydintoiminnot ovat siis samassa järjestelmässä – jokainen urheiluseura hyötyy myClubista varmasti. Toiminnallisuuksien lisäksi myClubin ehdoton vahvuus on turvallisuus. myClubia käyttämällä seurat voivat esimerkiksi noudattaa EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

“Meillä on muita järjestelmiä.” Yksinkertaisesti on paljon kätevämpää, että urheiluseuralla on vain yksi järjestelmä, jolla seuran arkiset toiminnot hoidetaan. Siitä hyötyvät sekä jäsenet että toimihenkilöt. Yksi järjestelmä tuo selkeyttä ja läpinäkyvyyttä urheiluseuran toimintaan. myClub on Suomen suosituin urheiluseurojen jäsenpalvelu. myClub-perheeseen kuuluu selvästi eniten seuroja Suomessa ja määrä kasvaa koko ajan. myClub myös sopii kaikille seuroille koosta, lajista, paikkakunnasta ja rakenteesta riippumatta.

“Emme ehdi ottaa nyt käyttöön.” myClubin käyttöönotto on helppoa ja nopeaa; palvelu on käyttövalmis muutamassa minuutissa, minkä jälkeen pääkäyttäjä pääsee luomaan seurakohtaisia asetuksia myClubiin. Fakta on, että usein urheiluseuroissa henkilö- ja aikaresurssit ovat tiukilla. Seuralle oleellista on ymmärtää, että myClub nimenomaan vapauttaa näitä resursseja muuhun seuratyöhön. Palvelun käyttöönotto on lopulta kivuton prosessi. myClubista on tarjolla kattavat ohjeistukset, joita seuraamalla saa tehtyä asetukset ja käyttäjät pääsevät sisään järjestelmään.

9068i1

Urheiluseurat ovat suomalaisen urheilun ja liikunnan kivijalka, joiden toiminnan tulee olla mahdollisimman sujuvaa. myClubia kehitetään tämä tavoite kirkkaana mielessä. Hienoa on huomata, kuinka seura toisensa perään ymmärtää helpottaa toimintaansa ottamalla myClubin käyttöönsä. Pakollisten hallintotoimintojen sujuessa itse urheilusta voidaan nauttia ja seuratoimintaa aidosti kehittää.

Suosittelemme lämpimästi tutustumaan tarkemmin myClubiin ja tiedustelemaan maksutonta myClub-esittelyä: ota yhteyttä myynti@myclub.fi

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub