Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Palveluskoiraklubi EPK ry suosittelee

26.02.2014
Suositukset

EPK otti myClubin käyttöön vuoden 2012 lopulla. Sitä ennen jäsenlistan ylläpito ja jäsenmaksujen tarkistaminen oli hyvin työlästä käsityötä. MyClubissa jäsenrekisterimme on kaikkien avainhenkilöiden saatavilla ja aina ajantasaisena.

Jäsenmaksujen tarkistus on helpottunut huomattavasti, koska voimme nyt ajaa maksutiedot verkkopankista kätevästi myClubiin. Tämän jälkeen myClubissa on vaivatonta tarkistaa, että koulutuksissamme käy vain jäsenmaksunsa maksaneita jäseniä. Lisäksi koulutusryhmien ja tapahtumien hallinnointi sekä kohdennettu viestintä on nyt paljon helpompaa.Taikala on kuunnellut seuramme toiveita ilahduttavasti, ja myClubiin on toteutettu ensimmäisen käyttövuotemme aikana useita esittämiämme kehitysehdotuksia. Kokonaisuutena emme voi olla myClubiin muuta kuin erittäin tyytyväisiä.

– Hanna Backman, Palveluskoiraklubi EPK ry


1501i0

EPK on aktiivinen palveluskoirayhdistys, joka tarjoaa jäsenilleen monipuolista toimintaa koiraharrastuksen parissa pääkaupunkiseudulla. Järjestämme palveluskoirien tottelevaisuus- ja maastokoulutusta päälajeinamme haku, jälki ja viesti. Lisäksi järjestämme vuosittain virallisia käyttäytymis- ja palveluskoirakokeita, epävirallisia harjoituskisoja sekä mm. erilaisia seminaareja. Koulutus tapahtuu pääasiassa viikoittain pyörivissä ryhmissä, joiden ohjaajina toimivat kokeneet ja innostuneet lajin harrastajat.

Lisätietoa: Palveluskoiraklubi EPK ry

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub