Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Tapanilan Erä ry salibandyjaosto suosittelee

16.03.2014
Suositukset

Tapanilan Erän salibandyjaosto otti vuoden 2014 alusta käyttöön myClubin. Olemme olleet todella tyytyväisiä sen toimintaan ja saamaamme käyttötukeen. Lisäksi kehitysehdotuksiimme on reagoitu hyvin.

MyClubiin siirtyminen oli iso kehitysaskel salibandyjoukkueidemme ja jaoston laskutukselle sekä jäsenrekisterin ylläpidolle. Tällä tavoin pystymme paremmin käyttämään henkilöresursseja itse toimintaan, kun hallinnolliset asiat hoituvat kätevästi myClubin kautta.

Jari Oksanen, Lajipäällikkö, Tapanilan Erä ry salibandyjaosto


1511i0

Tapanilan Erän salibandyjaosto on yksi Suomen suurimpia salibandyseuroja, jonka kotipaikka on Helsinki. Erän salibandytoiminnan huippua edustavat miesten ja naisten edustusjoukkueet, mutta myös seuran junioritoiminta on ollut erittäin laadukasta ja menestyksekästä jo 90-luvun alusta lähtien. Salibandyjaostolla on jo yli tuhat jäsentä.

Lisätietoa löytyy: Tapanilan Erä ry salibandyjaosto

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub