Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Nurmijärven Jalkapalloseura NJS ry suosittelee

08.06.2014
Suositukset

”Nurmijärven Jalkapalloseura NJS ry otti myClubin käyttöön tammikuussa 2014. Vaikka käyttöönotto toteutettiin ripeällä aikataululla, niin kaikki sujui erittäin hyvin.

myClub henkilöstön apu ja tuki oli kruunasi onnistuneen sisäänajon.Olemme seurassa olleet järjestelmään erittäin tyytyväisiä. Laskutus sujuu ja maksujen seuranta on helppoa. Jäsenrekisterimme on ajantasalla ja saamme järjestelmästä haluamiamme tietueita, tulosteita ja yhteenvetoja – silloin kun haluamme.

Meillä on myös paljon erilaisia tapahtumia, joten tapahtumailmoittautumiset ovat huikea apu.Lyhyesti: edullinen, tehokas, nykyaikainen ja aikaa säästävä järjestelmä. Tätä on helppo suositella!”

Hannu Järvenpää – Nurmijärven Jalkapalloseura NJS ry


1531i0

Nurmijärven Jalkapalloseura ry. toimii Nurmijärven kunnan alueella ja sen tarkoituksena on tarjota mahdollisuus jalkapallon harrastamiselle kilpa- ja harrastetasoilla Nurmijärven kunnan alueella Suomen Palloliitton (SPL) periaatteiden mukaisesti.

Lisätietoa: Nurmijärven Jalkapalloseura NJS ry

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub